Notícia

Carrota Mèdia deixa de produir el Centraldeneu

El programa de neu es deixa d'emetre temporalment però podria ser indefinit

central de neu,ordinador
Carrota deixa de produir el Centraldeneu. Imatge d'arxiu. Autor/a: Captura de pantalla
Entre les causes, la manca de finançament. El programa enguany hauria arribat als 10 anys i era produït des d'Andorra per Carrota Mèdia, productora audiovisual privada. El Centraldeneu s'emetia tots els dijous nit durant la temporada de neu en diverses cadenes de televisió local però també via les plataformes de Youtube i Vímeo a internet.


Centraldeneu va néixer l'any 2010 i des d'aleshores, durant la temporada de neu, diverses cadenes de televisió locals de Catalunya, Balears i País Valencià l'emetien els dijous nit. Entre algunes d'aquestes televisions hi havia Barcelona Televisió, tot i que en els 3 darrers anys el van deixar d'emetre perquè no tenien l'exclusiva d'emissió, però igualment els aficionats al món de la neu podien veure el programa a través de les plataformes de Youtube o de Vímeo.

Diaridelaneu també era un dels portals que vam ajudar en la seva difusió i per aquest motiu durant cinc anys els aficionats trobaven en aquest diari un enllaç setmanal al programa. Enguany, però, el Centraldeneu ha deixat de produir-se. La pèrdua d'un canal de difusió dels esports de neu és una mala notícia per al sector, ja de per si faltat de suport mediàtic en cadenes generalistes. Albert Ferrer, editor i màxim responsable de la productora audiovisual Carrota Mèdia, ens explica el perquè de la baixa del programa en una entrevista que publiquem avui al diaridelaneu.cat.

Accés a l'entrevista clicant aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots