Notícia

Esquís Supershape de HEAD: sentir la innovació sota els teus peus

head,esquis,supershape
Esquís Supershape de HEAD: sentir la innovació sota els teus peus Autor/a: HEAD
La coneguda línia Supershape aconsegueix millor rendiment en tots els terrenys amb menys esforç, a més d'aportar una seguretat extraordinària, un maneig senzill i un gran control de l'esquí.


uper-shape-head-ski

HEAD et dona la benvinguda a la gamma Supershape, on la tecnologia i l'artesania s'uneixen per crear una experiència completament diferent quan esquies. Independentment del teu estil de carving, o si esquies en pistes o fora d'elles, aquesta línia té els esquís perfectes per a tu. Per què? Doncs perquè es tracta de la línia d'esquís amb millor rendiment i, a més, és la més fiable de l'món, ja que amb la combinació de grafè en la seva construcció ofereix: potència, equilibri i control sense esforços.

Els models d'aquesta gamma són Supershape i.Speed, Supershape i.Magnum, Supershape i.Rally i Supershape i.Titan, ideals per gaudir d'aquest esport sense marcar-se cap tipus de límit.

Supershape-i-speed
Esquís i.Speed de Head (Foto: HEAD).

Supershape i.Speed
Fabricat per oferir velocitat i rendiment amb aquest esquí podràs donar curs a les teves habilitats de nivell avançat gràcies al seu disseny estret. Velocitat en el seu estat més pur.

Supershape-i-Magnum
Esquís i.Magnum de Head (Foto: HEAD).

Supershape i.Magnum
El seu patí de 72 mm d'ample t'impressionarà per la seva divertida i fàcil conducció, i el radi curt fa que sigui extremadament àgil. Posa-te'l, llança't i gaudeix.

Supershape-i-rally
Esquís i.Rally de Head (Foto: HEAD).

Supershape i.Rally
El Supershape i.Rally s'ha construït perquè puguis demostrar la teva excel·lent tècnica en paral·lel. Si el teu objectiu és trobar un esquí de fàcil flotabilitat, no busquis més.
Supershape-i-titan
Esquís i.Titan de Head (Foto: HEAD).

Supershape i.Titan
El i.Supershape Titan amb grafè és un carver versàtil all-mountain per a esquiadors experimentats que no coneixen fronteres.

D'entre les seves principals característiques tècniques destaquen:

Potència sense esforç, com s'aconsegueix?

El nucli d'aquests esquís té una construcció nova, amb un nucli de fusta molt més gran. Gràcies a el baix pes del grafè, podem utilitzar una làmina d'alumini més gruixuda i ampla que abasta la totalitat de l'esquí per garantir-te més capacitat de reacció i potència.

L'equilibri perfecte que sempre havies volgut.

Hem posat grafè al centre de l'esquí per reduir el gruix de centre i desplaçar més material cap a la punta i cap a la cua; el resultat és un esquí amb una distribució de la flexibilitat en perfecta harmonia, millor resposta i més rapidesa en els canvis d'un cant a un altre.

Un control sense igual en l'àmbit de l'esquí.

Gràcies a el major gruix a la punta i a la cua, ha estat possible dissenyar geometries específiques per a les quatre diferents pales. El cantell és efectiu immediatament, de manera que l'esquí està constantment en contacte amb el terreny, en tot tipus d'angles.

Accelera, gira i afronta qualsevol desafiament amb els increïbles esquís Supershape. Gràcies a la construcció única i a la morfologia inconfusible d'aquest esquí d'alt rendiment, aniràs a tot gas per qualsevol terreny. Què més es pot necessitar per experimentar els esquís més fiables del món?

Per a més informació sobre aquesta línia:
Facebook: https://www.facebook.com/headski/
Instagram: https://www.instagram.com/head_ski/
Pàgina web: https://www.head.com/es-ES/sports/ski/supershape/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots