Notícia

Alfonso Torreño deixa Grandvalira

Alfonso Torreño deixa Grandvalira
Alfonso Torreño deixa Grandvalira Autor/a: Diari de la neu
Canvis a la direcció de Grandvalira. Ho acaben d'anunciar els mitjans de comunicació andorrans, segons els quals la societat ha informat que qui n'havia estat director general els darrers 11 anys deixa el seu càrrec. Alfonso Torreño, que continuarà a Andorra, deixarà el seu càrrec aquesta mateixa setmana, una decisió que l'empresa diu que s'ha pres de mutu acord. Un canvi sobtat al mig d'una temporada que Grandvalira afirma que està batent rècords de facturació.


Alfonso Torreño deixa Grandvalira. Així ho ha fet saber la companyia a través d'un comunicat. El fins ara director general de Nevasa deixa el càrrec aquesta mateixa setmana després d'onze anys vinculat a l'empresa, primer com a director de màrqueting i després com a director general.
La decisió s'ha pres, segons el comunicat enviat als mitjans de comunicació andorrans, de mutu acord i enmig d'una temporada que està batent rècords en xifres de facturació. El comunicat de la companyia també li agraeix la tasca al capdavant de la societat.

El que encara no s'ha determinat, o com a mínim no s'ha comunicat oficialment, és qui serà el seu substitut o, si més no, qui assumirà la direcció d'una manera interina. Segons informa la ràdio televisió andorrana, la substitució en la direcció respon a la voluntat d'un canvi d'estratègia de les dues societats que conformen Nevasa.

Alfonso Torreño va arribar a Grandvalira de la mà de José Blanco, tots dos provinents de PortAventura. La trajectòria de Torreño a Grandvalira ha estat intensa quant a esdeveniments i ha viscut les primeres proves de la Copa del Món d'esquí alpí del país del 2012 i del 2016 i les darreres finals del 2019. Però també la greu crisi de Grandvalira que va fer trontollar una de les empreses del país amb més projecció internacional i que se situa actualment en la dotzena posició del rànquing mundial de vendes.EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


17%


17%


67%

6 vots