Notícia

Nevades febles a la vista per aquest divendres... però hi ha esperances a partir del 22 de gener

Possible gregalada a partir del dia 22 de gener

nevades, previsions
Nevades febles a la vista per aquest divendres... però hi ha esperances a partir del 22 de gener Autor/a: Captura Skipass
La previsió per aquest divendres és de nevades febles a tot el Pirineu. Màxim 10 cm al vessant nord del Pirineu i de menys de 5 al vessant sud. Cota de neu aproximada: sobre els 1.400 m als dos vessants. Però la situació podria millorar a partir de la setmana vinent.


Previsió del temps embogida per als propers dies. De moment es confirmen les nevades febles als dos vessants del Pirineu però de forma feble i amb cota de neu per damunt els 1.400 m.Els primers flocs de neu arribaran el divendres tarda i la nevada s'anirà animant però poc. Dissabte serà un dia més tranquil al cel però amb vent fort de nord al Pirineu.

Diumenge podrien arrencar de nou les nevades, també de nord i baixant a cotes d'entre 1.100 i 1.200 m. i serà una nevada més generosa que la de divendres. Fins a 25 cm al vessant nord i occidental. Nevada encara feble al vessant sud i oriental.

skipass-nevades-23-01-20
Possible gregalada a la vista per al dia 22 de gener (Captura skipass).

Per a la setmana vinent tornarà el moviment meteorològic amb la possibilitat d'una gregalada a partir del dimecres dia 22 o dijous 23. Els models sembla ser que no s'acaben de posar del tot d'acord, però si es confirma aquesta gregalada els models insinuen gruixos que podrien superar els 50 cm al Pirineu Oriental. El vessant occidental serà el menys afavorit.

Avís d'encert i probabilitats

Recordem, un cop més, que aquest article de previsió meteorològica està basat en models que es basen en dades reals actuals que s'apliquen a models de previsions de probabilitats, a les quals encara s'hi han d'aplicar variables diverses.

El model aquí publicat s'ha obtingut via l'aplicació de precipitació de neu usada per Skipass. Podeu consultar la previsió d'aquest model, que és d'actualització constant, fent ús de la seva aplicació. El localitzareu dins el web, a l'apartat de meteorologia, que permet consultar dia a dia la previsió de precipitacions zonificades i l'acumulació de neu, tant senzill com fent ús del ratolí sobre el calendari que se situa sota el plànol de previsió meteorològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny