Notícia

Professors d'esquí de Port Ainé es neguen a treballar per "sota l'acceptable"

Si no hi ha una solució imminent avisen que prendran mesures contundents per defensar els llocs de treball

pancarta,port aine
Tècnics d'esports de neu que treballen a Port Ainé, col·locant una pancarta a l'estació aquest matí Autor/a: ACN
Els tècnics d'esports de neu de Port Ainé demanen cobrar un sou digne i es neguen a treballar per "sota l'acceptable". L'estació d'esquí s'ha despertat amb pancartes amb escrits com 'Profes en lluita' o 'Prou explotació'.


Els tècnics d'esports de neu de les escoles d'esquí de l'estació de Port Ainé han vist com d'un dia a l'altre el seu sou s'ha desvaloritzat de manera considerable. Tot arran d'un procés de negociació entre l'empresa que porta els grups escolars a l'Hotel 2000 , més de 3.500 escolars des d'ara a finals de temporada, i les escoles d'esquí.

El proveïdor Ski Gestión, empresa del grup Gestión 2000, ofereix uns preus "per sota de l'acceptable" segons els professors, que s'han negat a acceptar aquestes condicions. Els tècnics demanen "consideració i respecte" per la seva feina i cobrar un sou digne. Per reivindicar els seus drets, aquest dijous Port Ainé s'ha despertat ple de cartells on s'hi pot llegir 'Profes en lluita' o 'Prou explotació'.

Mentrestant, esperen que la mediació de Ferrocarrils amb l'empresa i les escoles d'esquí doni els fruits esperats.

Aquests professors d'esquí diuen que si no hi ha solucions a aquesta problemàtica, ja tenen un full de ruta definit per dur a terme determinades accions. Com assenyalen en un comunicat emès exigeixen "solucions imminents" a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i a tots els responsables implicats. Si aquestes no arriben, alerten que es veuran "obligats a prendre mesures contundents per defensar" els llocs de treball.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista