Notícia

Professors d'esquí de Port Ainé es neguen a treballar per "sota l'acceptable"

Si no hi ha una solució imminent avisen que prendran mesures contundents per defensar els llocs de treball

pancarta,port aine
Tècnics d'esports de neu que treballen a Port Ainé, col·locant una pancarta a l'estació aquest matí Autor/a: ACN
Els tècnics d'esports de neu de Port Ainé demanen cobrar un sou digne i es neguen a treballar per "sota l'acceptable". L'estació d'esquí s'ha despertat amb pancartes amb escrits com 'Profes en lluita' o 'Prou explotació'.


Els tècnics d'esports de neu de les escoles d'esquí de l'estació de Port Ainé han vist com d'un dia a l'altre el seu sou s'ha desvaloritzat de manera considerable. Tot arran d'un procés de negociació entre l'empresa que porta els grups escolars a l'Hotel 2000 , més de 3.500 escolars des d'ara a finals de temporada, i les escoles d'esquí.

El proveïdor Ski Gestión, empresa del grup Gestión 2000, ofereix uns preus "per sota de l'acceptable" segons els professors, que s'han negat a acceptar aquestes condicions. Els tècnics demanen "consideració i respecte" per la seva feina i cobrar un sou digne. Per reivindicar els seus drets, aquest dijous Port Ainé s'ha despertat ple de cartells on s'hi pot llegir 'Profes en lluita' o 'Prou explotació'.

Mentrestant, esperen que la mediació de Ferrocarrils amb l'empresa i les escoles d'esquí doni els fruits esperats.

Aquests professors d'esquí diuen que si no hi ha solucions a aquesta problemàtica, ja tenen un full de ruta definit per dur a terme determinades accions. Com assenyalen en un comunicat emès exigeixen "solucions imminents" a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i a tots els responsables implicats. Si aquestes no arriben, alerten que es veuran "obligats a prendre mesures contundents per defensar" els llocs de treball.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots