Notícia

Totes les estacions d'FGC celebraran el World Snow Day

En l’edició del 2019, el Dia Mundial de la Neu va reunir fins a 450 esdeveniments repartits en 45 països del món

Les estacions d'FGC celebren el World Snow Day amb activitats per a tots els públics. Serà aquest diumenge, 19 de gener, i totes les estacions de muntanya d’FGC seran escenari de diferents propostes per promoure la neu i els esports d’hivern entre els més menuts i les seves famílies. Entre les activitats lúdiques organitzades destaquen un concurs de ninots de neu, sortides amb raquetes o una ‘Cerca del tresor amagat’.


Un any més, les estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) celebraran el World Snow Day, un esdeveniment promogut per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que va néixer amb l’objectiu de fomentar la neu i els esports d’hivern entre els nens i nenes i les seves famílies.  

Per celebrar aquesta cita, aquest diumenge, 19 de gener, les estacions seran escenari d’un seguit de propostes lúdiques pensades per a tots els públics simultàniament al llarg de la jornada en què la neu serà la protagonista. En l’edició del 2019, el Dia Mundial de la Neu va reunir fins a 450 esdeveniments repartits en 45 països del món.

La Molina

Els esquiadors més petits de La Molina podran participar en la Cerca del tresor amagat, en què, mentre esquiïn per les pistes, hauran de superar obstacles i fer una gimcana per trobar el tresor, i es podran convertir en el seu personatge preferit participant al taller de maquillatge ubicat a la plaça Cap de Comella. A més, tots els participants rebran l’obsequi d’un peto commemoratiu de la diada.

La Cerca del tresor amagat pretén potenciar l'esquí a través de baixades diferents i amb caràcter educatiu. Aquesta activitat és lliure per a tots aquells usuaris que disposin de forfet de La Molina.

Paral·lelament, una batucada a càrrec del grup Drum Beat farà ballar a tothom que participi de les activitats a l’estació a ritme de percussió.

Vall de Núria

En el Dia Mundial de la Neu, Vall de Núria vol recordar com la neu permet als usuaris gaudir de totes les seves possibilitats esquiant, amb raquetes, o construint ninots de neu o iglús.

L’estació del Ripollès organitza un eslàlom paral·lel, obert a tots els públics, i una trobada de constructors d’iglús: “Iglús de les nacions”. A banda d’això, al llarg de la jornada l’estació acollirà altres activitats diverses per gaudir amb família i grups d'amics.

Vallter 2000

A Vallter 2000 els usuaris podran gaudir de la celebració del Dia Mundial de la neu amb una jornada completa, tant pels més menuts com per a les famílies.

La jornada començarà a les 10.30 h i s’allargarà fins a les 13.30 h, amb jocs de neu i un taller de titelles. Durant el matí, l’estació acollirà un concurs de ninots de neu, que comptarà amb diferents premis: el més original, el més gran i “el més Vallter 2000”.

A partir de les 13.00 h els membres de l'estació votaran els seus preferits i seguidament tindrà lloc l'entrega de premis als guanyadors.

Espot i Port Ainé

A les estacions del Pallars, Espot i Port Ainé, el Dia Mundial de la Neu se celebrarà amb una jornada esportiva per als infants. Ambdues estacions organitzen una sortida amb raquetes de neu infantil per a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys amants de la neu i de la muntanya.

La ruta tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja, i tindrà lloc entre les 12:30 h i les 14:30 h. Les inscripcions per aquesta activitat són gratuïtes i cal fer reserva prèvia trucant al Parc Lúdic de Port Ainé (973 627 614) o a les Taquilles d'Espot (973 624 058).
 
Per a més informació: www.turismefgc.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny