Notícia

Pista Llarga i Font Canaleta, la neu pels debutants de La Molina

Hans Breitfuss presenta en un vídeo-reportatge les 4 zones de debutanst que ofereix La Molina


La Molina posa en marxa avui una série de vídeo-reportatges que amb el nom de “Les neus de La Molina” donen a conéixer les diferents neus que es poden trobar a l’estació. Hans Breitfuss presenta la primera entrega vídeo-reportatge.


Aquest any La Molina fa una nova aposta pels vídeos. Si l'any passat van ser els setmanals de l'Estat de Pistes, per aquesta temporada l'aposta té un nom prou suggerent: "Les neus de La Molina".

"Les neus de La Molina" seran una sèrie de vídeo-reportatges en els quals ens hi expliquen les diferents neus que trobem a l'estació, basant-nos en els diferents sectors. Aquests vídeos-reportatges valoren l'extensió i les diferents pistes que ofereix l'estació o quina tipologia de neu ens ofereixen, segons època de l'any. O segons hores del dia.

Esquiadors habituals de La Molina explicaran breument la història de cadascun dels sectors. Quin tipus de neu hi trobem? Quan la podrem gaudir al màxim segons època, dies o hores? En el primer reportatge visiten Pista Llarga i Font Canaleta. La neu dels debutants. La zona zero de La Molina....

El primer vídeo-reportatge el protagonitza HansBreitfuss.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots