Notícia

El Pirineu de Lleida estarà present a FITUR amb un espai específic dins Catalunya Turisme

El Patronat de Turisme de Lleida presenta l'oferta de neu a FITUR 2020

El Pirineu de Lleida estarà present a FITUR amb un espai específic dins Catalunya Turisme
El Pirineu de Lleida estarà present a FITUR amb un espai específic dins Catalunya Turisme Autor/a: Bombers de la Generalitat
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la marca Ara Lleida, participa del 22 al 26 de gener a la 40a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2020 de Madrid per promocionar tota l'oferta de turisme que proposa la demarcació com ara la neu, el turisme actiu i els esports d'aventura, la natura, els productes culturals i la gastronomia, com també el patrimoni natural i cultural del conjunt del territori que ha estat reconegut per la UNESCO com a Patrimoni Mundial o bé amb altres segells internacionals, com a grans eixos.

El Patronat de Turisme hi participarà dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme (pavelló núm. 7), amb l’espai “Pirineus”, on hi haurà representats els consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès, i amb l’espai “Terres de Lleida”, amb la participació dels consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. La Val d’Aran hi té un espai propi amb les marques de Pirineus i Terres de Lleida, respectivament, dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

El president de la Diputació, Joan Talarn, assistirà demà dimecres a la jornada d’inauguració de Fitur, acompanyat per la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol.

El conjunt de les comarques de Lleida estaran representades a Fitur, on mostraran tota la seva oferta turística i donaran a conèixer les diferents novetats per a aquesta nova temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny