Notícia

Esquiadors i camions deixaran de compartir la carretera a la Val d'Aran

La limitació de camions articulats per l'N-230 durant els caps de setmana a l'Aran ja és efectiva

aran,N-230
Esquiadors i camions deixaran de compartir la carretera a la Val d'Aran Autor/a: ACN
La limitació de camions articulats per l'N-230 durant els caps de setmana a l'Aran ja és efectiva. Aquesta mesura vol millorar la fluïdesa del trànsit que s'origina els divendres i diumenges en l'època d'esquí.


El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat aquest dimarts que fa efectiva la limitació del pas de camions articulats per l'N-230, al seu pas per la Val d'Aran, durant els caps de setmana de la temporada d'hivern. Aquesta mesura busca millorar la fluïdesa del trànsit que s'origina especialment els divendres i diumenges que està oberta l'estació de Baqueira Beret. La limitació serà efectiva tots els divendres de l'1 al 20 de desembre i de l'1 de gener fins al 5 d'abril, així com durant Setmana Santa, de les cinc de la tarda a les dotze de la nit, de Benavarri a la frontera francesa, i tots els diumenges compresos en les mateixes dates, de la una a les set de la tarda, en el sentit contrari.

El síndic d'Aran, Francés Boya, s'ha mostrat "molt satisfet" amb aquesta mesura que busca millorar la fluïdesa del trànsit a l'Aran els caps de setmana d'esquí. Segons el síndic "provoca moments d'alta tensió per als conductors així com situacions de risc".
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial