Notícia

Esquiadors i camions deixaran de compartir la carretera a la Val d'Aran

La limitació de camions articulats per l'N-230 durant els caps de setmana a l'Aran ja és efectiva

aran,N-230
Esquiadors i camions deixaran de compartir la carretera a la Val d'Aran Autor/a: ACN
La limitació de camions articulats per l'N-230 durant els caps de setmana a l'Aran ja és efectiva. Aquesta mesura vol millorar la fluïdesa del trànsit que s'origina els divendres i diumenges en l'època d'esquí.


El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat aquest dimarts que fa efectiva la limitació del pas de camions articulats per l'N-230, al seu pas per la Val d'Aran, durant els caps de setmana de la temporada d'hivern. Aquesta mesura busca millorar la fluïdesa del trànsit que s'origina especialment els divendres i diumenges que està oberta l'estació de Baqueira Beret. La limitació serà efectiva tots els divendres de l'1 al 20 de desembre i de l'1 de gener fins al 5 d'abril, així com durant Setmana Santa, de les cinc de la tarda a les dotze de la nit, de Benavarri a la frontera francesa, i tots els diumenges compresos en les mateixes dates, de la una a les set de la tarda, en el sentit contrari.

El síndic d'Aran, Francés Boya, s'ha mostrat "molt satisfet" amb aquesta mesura que busca millorar la fluïdesa del trànsit a l'Aran els caps de setmana d'esquí. Segons el síndic "provoca moments d'alta tensió per als conductors així com situacions de risc".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots