Notícia

La Molina, Vallter i Núria, tancades un dia més

L’objectiu és reobrir progressivament el màxim de domini esquiable a mesura que les condicions ho permetin

bandera,allaus
La Molina, Vallter i Núria, tancades un dia més Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina, Vallter i Núria es mantenen tancades de manera preventiva per motius meteorològics. A FGC, davant les indicacions del departament d’Interior per les condicions climatològiques adverses del temporal ‘Glòria’, han optat perquè les tres estacions es mantinguin tancades demà dimecres i fins que les condicions millorin.


Les estacions de La Molina, Vallter 2000 i Vall de Núria es mantindran tancades preventivament demà dimecres a causa de les condicions meteorològiques que està provocant el temporal Glòria i seguint les indicacions del Departament d’Interior, que manté la suspensió de totes les activitats a l’aire lliure al medi natural a les comarques de les demarcacions de Girona, Barcelona i la Catalunya Central.

Vallter 2000 i Vall de Núria estan tancades des de dilluns, i la Molina des d’avui dimarts, per motius de seguretat davant la virulència del temporal, que provoca fortes ratxes de vent i perill d’allaus. Les tres estacions romandran tancades fins que millorin les condicions meteorològiques. A partir d’aquest moment, l’objectiu és anar obrint progressivament el màxim de domini esquiable.

Al web d’FGC i als canals de Twitter @FGC i @FGCcorporatiu així com als webs de les tres estacions i als respectius perfils de xarxes socials s’anirà actualitzant la informació segons evolucioni l’episodi.
Protecció Civil té activat en fase d’alerta el pla NEUCAT per les possibles afectacions del temporal a les comarques de la Catalunya Central i Girona, així com el VENTCAT per les fortes ventades que es preveuen a la meitat est de Catalunya, Pirineu i Prepirineu i l’INUNCAT pel fort onatge que afectarà tot el litoral i la previsió de pluges abundants. Davant d’aquests episodis, seguiu les recomanacions de Protecció Civil.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny