Notícia

La Molina, Vallter i Núria, tancades un dia més

L’objectiu és reobrir progressivament el màxim de domini esquiable a mesura que les condicions ho permetin

bandera,allaus
La Molina, Vallter i Núria, tancades un dia més Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina, Vallter i Núria es mantenen tancades de manera preventiva per motius meteorològics. A FGC, davant les indicacions del departament d’Interior per les condicions climatològiques adverses del temporal ‘Glòria’, han optat perquè les tres estacions es mantinguin tancades demà dimecres i fins que les condicions millorin.


Les estacions de La Molina, Vallter 2000 i Vall de Núria es mantindran tancades preventivament demà dimecres a causa de les condicions meteorològiques que està provocant el temporal Glòria i seguint les indicacions del Departament d’Interior, que manté la suspensió de totes les activitats a l’aire lliure al medi natural a les comarques de les demarcacions de Girona, Barcelona i la Catalunya Central.

Vallter 2000 i Vall de Núria estan tancades des de dilluns, i la Molina des d’avui dimarts, per motius de seguretat davant la virulència del temporal, que provoca fortes ratxes de vent i perill d’allaus. Les tres estacions romandran tancades fins que millorin les condicions meteorològiques. A partir d’aquest moment, l’objectiu és anar obrint progressivament el màxim de domini esquiable.

Al web d’FGC i als canals de Twitter @FGC i @FGCcorporatiu així com als webs de les tres estacions i als respectius perfils de xarxes socials s’anirà actualitzant la informació segons evolucioni l’episodi.
Protecció Civil té activat en fase d’alerta el pla NEUCAT per les possibles afectacions del temporal a les comarques de la Catalunya Central i Girona, així com el VENTCAT per les fortes ventades que es preveuen a la meitat est de Catalunya, Pirineu i Prepirineu i l’INUNCAT pel fort onatge que afectarà tot el litoral i la previsió de pluges abundants. Davant d’aquests episodis, seguiu les recomanacions de Protecció Civil.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny