Notícia

Totes les novetats de HEAD a ISPO 2020

Renovació integral de la gamma World Cup i de la gamma Supershape amb l'aplicació de la nova tecnologia EMC de HEAD, com sorpreses principals

ISPO,HEAD
Totes les novetats de HEAD a ISPO 2020 Autor/a: HEAD
Les novetats d'HEAD esquí per a la campanya 2020-2021 es descobriran a la fira ISPO Munic del 26 al 29 de gener. Quatre dies que donaran molt de si per presentar el més nou de la marca austríaca a l'estand 430 de l'hall B5 per hardgoods, i a l'estand 305 de l'hall B1 per sportswear.

Aquest any la principal novetat és la renovació integral de la gamma World Cup i de la gamma Supershape amb l'aplicació de la nova tecnologia EMC de HEAD; l'únic sistema electrònic d'amortiment en el mercat que redueix les vibracions i augmenta l'estabilitat.

El canvi més destacat el liderarà el model Supershape Original i és que deu anys després, recuperem el primer Supershape que mai hàgim fabricat i amb el qual va començar una veritable revolució en els esquís.

A més, podràs conèixer el més nou en botes com ara la Raptor 140S PRO, en protecció, en màscares i en equipació tèxtil. Una col·lecció d'altes prestacions pensada per afrontar qualsevol situació meteorològica.

Ens veiem molt aviat en ISPO 2020.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial