Notícia

Totes les novetats de HEAD a ISPO 2020

Renovació integral de la gamma World Cup i de la gamma Supershape amb l'aplicació de la nova tecnologia EMC de HEAD, com sorpreses principals

ISPO,HEAD
Totes les novetats de HEAD a ISPO 2020 Autor/a: HEAD
Les novetats d'HEAD esquí per a la campanya 2020-2021 es descobriran a la fira ISPO Munic del 26 al 29 de gener. Quatre dies que donaran molt de si per presentar el més nou de la marca austríaca a l'estand 430 de l'hall B5 per hardgoods, i a l'estand 305 de l'hall B1 per sportswear.

Aquest any la principal novetat és la renovació integral de la gamma World Cup i de la gamma Supershape amb l'aplicació de la nova tecnologia EMC de HEAD; l'únic sistema electrònic d'amortiment en el mercat que redueix les vibracions i augmenta l'estabilitat.

El canvi més destacat el liderarà el model Supershape Original i és que deu anys després, recuperem el primer Supershape que mai hàgim fabricat i amb el qual va començar una veritable revolució en els esquís.

A més, podràs conèixer el més nou en botes com ara la Raptor 140S PRO, en protecció, en màscares i en equipació tèxtil. Una col·lecció d'altes prestacions pensada per afrontar qualsevol situació meteorològica.

Ens veiem molt aviat en ISPO 2020.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny