Notícia

Rakuten TV estrena el seu nou contingut exclusiu, Inside Kilian Jornet

El documental seguirà el recorregut de l'atleta professional a través de tres continents durant el seu tour mundial el 2019


La plataforma de vídeo a la carta continua amb la seva estratègia d'oferir títols exclusius i totalment gratuïts a través de la seva secció "Free".


Rakuten TV ha anunciat avui l'estrena del seu nou contingut exclusiu i gratuït, Inside Kilian Jornet, un documental sobre la llegenda del muntanyisme i els esports extrems, Kilian Jornet. El llargmetratge, mostrarà a Jornet fora del seu escenari habitual i seguirà el tour mundial realitzat per l'atleta l'any passat. El film també recull un any inusual en la vida de Kilian Jornet, que es va enfrontar a dues lesions i va aconseguir completar alguns projectes esportius que havia tingut al cap des de fa molt de temps. Aquest títol s'estrenarà el pròxim 13 de febrer a tot Europa a la plataforma de vídeo sota demanda.

Durant un tour d'onze dies de durada per deu ciutats d'Europa, Àsia i Estats Units, Kilian Jornet va donar a conèixer la seva cara menys habitual. Descobrint el seu costat més íntim, Kilian reflexiona sobre un 2019 marcat per les lesions, la seva recerca de l'equilibri entre la competició i els seus projectes personals i també per la notícia de l'arribada de la seva primera filla. Un viatge frenètic en què va sumar més de 20.000 km i en el que va dormir únicament 39 hores.

Kilian Jornet, considerat una llegenda viva del muntanyisme i els esports extrems, és autor de quatre best-sellers i protagonista de quatre documentals que segueixen el seu camí pels cims més emblemàtics de la planeta. Inside Kilian Jornet, té en canvi "un enfocament totalment diferent i especial", ha destacat Teresa López, directora de Continguts d'Europa de Rakuten TV. "Aquest documental mostra la persona que hi ha darrere de l'heroi i descobreix la seva figura fora de la seva zona de confort; les muntanyes. Al seu torn, aquest atleta és una figura carregada de valors que connecten molt bé amb la personalitat de la nostra companyia, com l'apoderament, i ha aconseguit èxits que cap altra persona al món ha arribat a somiar ", ha conclòs López.

Com ja va fer anteriorment amb la sèrie original Matchday - Inside FC Barcelona i el documental MessiCirque, Rakuten TV estrenarà Inside Kilian Jornet en la seva secció "Free" i estarà disponible en els 42 països europeus on la plataforma ofereix el seu servei.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial