Notícia

L’organització de la Comapedrosa Andorra confirma que Arinsal serà la ubicació de la Individual Race

Els organitzadors de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya estaven pendents de la nevada d’aquest dimecres 22 de gener
Els organitzadors de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya estaven pendents de la nevada d’aquest dimecres 22 de gener Autor/a: Vallnord-Pal-Arinsal
Els organitzadors de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya estaven pendents de la nevada d’aquest dimecres 22 de gener per decidir l’ubicació de la Individual. L’estació augmenta els seus gruixos de 60 cm a cota 1900 i si les condicions es mantenen, la cursa Individual Race es realitzarà íntegrament al sector d’Arinsal. Tot i així, es descarta la primera opció de poder coronar el cim del Comapedrosa per seguretat.


L’organització de la Comapedrosa Andorra confirma que si les condicions es mantenen com a dia d’avui, la cursa Individual que tindrà lloc el dissabte 25 de gener i és puntuable per la ISMF, es podrà realitzar íntegrament al sector d’Arinsal, una de les premisses per a l’organització. Però, per causes meteorològiques i principalment per seguretat, la Individual Race no coronarà el cim més alt d’Andorra, el Comapedrosa. Com ja va comunicar Carlo Ferrari, director tècnic de la cursa Comapedrosa Andorra, l’organització disposa de varies opcions alternatives que estan posant apunt i que demà es comunicaran. A Vallnord-Pal-Arinsal han caigut 60 cm de neu a cota 1900. 
 
Amb els més petits

Amb l’objectiu de donar a conèixer la Copa del Món d’Esquí de Muntanya i mostrar la diferència d’aquest esport amb l’esquí alpí, Jeniffer Ferrer, membre del comité organitzador de la cursa i el corredor andorrà, Sergi Casabella, van presentar ahir a l’escola andorrana de la Massana als cursos de 5è i 6è, la Copa del Món. En aquesta presentació, els més petits van aprendre sobre el material que s’utilitza per fer esquí de muntanya, així com punts més tècnics de la cursa. Els alumnes es van mostrar molt interessats i receptius.
 
Informació sobre la Comapedrosa Andorra
https://www.comapedrosaandorra.com
 
Programa de la Comapedrosa Andorra
https://www.comapedrosaandorra.com/programa/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots