Notícia

La Molina reobre avui part del seu domini esquiable

L’episodi de nevades ha acumulat fins a 80 a 160 cm de neu nova i deixa uns gruixos a l’estació d’entre 80 a 180 cm segons la cota

telecadira,la molina,nevada,arbres,nevats
La Molina reobre avui part del seu domini esquiable Autor/a: La Molina
L’estació obre la zona baixa de l’estació amb 17 pistes d’esquí, 3 telecadires (Fontcanaleta, Trampolí i Pista Llarga) i les Cintes de Pista Llarga, debutants i J. Cruyff mentre que la resta del domini es reobrirà a mesura que les condicions ho permetin.


L’estació de La Molina reobre avui part del seu domini esquiable després que l’estació tanqués dimarts les seves instal·lacions seguint les indicacions del departament d’Interior per les condicions climatològiques adverses del temporal ‘Gloria’. Avui, les persones que visitin l’estació podran esquiar o fer surf de neu a 17 pistes de la zona baixa amb els telecadires de Fontcanaleta, Trampolí i Pista Llarga i les cintes de Pista Llarga, debutants i J. Cruyff en funcionament, mentre que la resta del domini esquiable de l’estació es reobrirà progressivament a mesura que les condicions ho permetin.

Al web d’FGC i al canal de Twitter @FGCcorporatiu, així com al web de La Molina i als respectius perfils de xarxes socials de l’estació s’anirà actualitzant la informació de reobertura segons evolucioni l’episodi.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial