Notícia

Així ha preparat La Molina la seva reobertura

La llevantada Glòria ha estat inusualment llarga, de fins a 3 dies


La Molina explica les feines post llevantada que ha calgut fer per reobrir l'estació d'esquí, després d'haver estat dos dies tancada. Ho explica en el vídeo Andrei Martínez, responsable de pistes de l'estació.


La Molina explica en aquest vídeo-reportatge de la sèrie "Les neus de La Molina" les feines post llevantada que ha calgut fer per reobrir l'estació d'esquí. Cal tenir present que l'estació ha estat dos dies tancada, a causa de la gran quantitat de neu precipitada i de la forma amb què ho ha fet. La neu en cotes baixes ha estat molt humida i alguns arbres han caigut.

Ahir es va iniciar una reobertura parcial que avui s'ha ampliat i que, demà dissabte, ha de concloure amb l'obertura màxima del domini. Ho explica en el vídeo Andrei Martínez, responsable de pistes de l'estació. Cal recordar que la llevantada d'aquest gener de 2020, batejada amb el nom de Glòria, ha estat inusualment llarga. No és habitual que duri fins a 3 dies, tot i que en un primer moment va ser una gregalada que ràpidament va girar a llevantada.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial