Notícia

Novetats en el 28è Trofeu Borrufa

La nova prova que s’incorpora al calendari tindrà lloc el dimarts 28 de gener a la pista d’El Canaro a partir de les 18 h

Vallnord,Arcalis,Borrufa
Novetats en el 28è Trofeu Borrufa Autor/a: Vallnord
Més de 250 participants de 26països prendran part d’aquesta edició, que tindrà lloc del 27 al 30 de gener a Ordino Arcalís, on tambés’afegeix un premi per als millors esquiadors andorrans U16.


La 28a edició del Trofeu Borrufa incorpora aquest 2020 una novetat destacable: una prova nocturna d’eslàlom paral·lel en format National Team Event, quetindrà lloc el 28 de gener a la pista d’El Canaro. Aquesta prova la disputaran 16 països, en un format d'eliminatòries, i té la peculiaritat que els esquiadors i esquiadores tenen un paper igualitari, on l'esquí s'allunya del seu enfocament essencialment individual, ja que els competidors treballen junts i unint els seus esforços a la recerca de la victòria col·lectiva.

Enguany prenen part de la competició un total de 26 països i es donarà un nou guardó: els millors andorrans U16 seran condecorats amb un premi, en reconeixement a la seva regularitat durant els quatre dies de competició. L’acte de presentació de la competició ha tingut lloc a l’edifici Crèdit Centre aquest dimarts i ha comptat amb la presència de Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà; de Josep Pintat, president de la Federació Andorrana d’Esquí; de Xabier Ajona, president del Comitè Organitzador del Trofeu Borrufa; de Jordi Serracanta, conseller del Comú d’Ordino i de Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports. La nova edició del Trofeu Borrufa evoluciona per donar-li una nova embranzida, conservant la seva essència.

Amb la incorporació de l’eslàlom paral·lel en format National Team Event a la pista d’El Canaro, que disputaran 16 equips, es vol donar un nou impuls a la cèlebre competició d’esquí juvenil. El National Team Event és una emocionant competició en la qual els esquiadors i esquiadores tenen un paper igualitari, es desenvolupa inicialment amb 16 equips, i adoptant un format d'eliminatòries,on els guanyadors de cada ronda avancen a la següent. Els dos equips que quedin passen a la final lluitaran per l'or, i els altres dos de les semifinals competiran pel bronze. L'esdeveniment adopta un format paral·lel, en què un esquiador individual d'un país s'enfronta a un altre esquiador

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny