Notícia

La RN116 ja és oberta amb pas alternatiu

La Prefectura del Departament dels Pirineus orientals n'ha informat avui via xarxes socials

RN116,fontpedrouse
La RN116 ja és oberta amb pas alternatiu Autor/a: Twitter Prefectura de Perpinyà
Bones notícies per als esquiadors habituals de la Catalunya del Nord. La carretera RN116, que uneix Perpinyà amb l'Alta Cerdanya i les estacions d'esquí de la zona, ja és oberta de nou al trànsit.


La prefectura dels Pirineus Orientals, amb seu a Perpinyà, ha informat avui via xarxes socials de la reobertura al trànsit de la carretera RN116. La carretera que fan servir els esquiadors del Rosselló i Alt Empordà per visitar les estacions de la Catalunya del Nord, estava tancada des del passat dimecres, a acusa dels efectes del temporal de llevant Glòria. La pluja i la neu de la tempesta Gloria van causar nombroses desordres esllavissades de terra a l'esmentada carretera, fins a l punt que es va haver de tancar al trànsit, un fet que ha provocat resignació a les estacions d'esquí de la Catalunya del Nord. Precisament aquests dies els centres hivernals de la zona presenten el seu millor aspecte gràcies a les nevades de la llevantada.

Avui dimarts, a les 12 del migdia, la RN 116, s'ha reobert aquesta via de comunicació al trànsit des de Vilafranca del Conflent en direcció a l'Alt Conflent, Capcir i Alta Cerdanya, i viceversa des de Fetges i Sauto,  si bé amb el condicionant que la reobertura es fa amb pas alternatiu a l'alçada del casc urbà de Fontpedrouse.

El trànsit continuarà en circulació alternativa en els propers dies i no s'ha informat en quina data la reobertura serà total.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny