Notícia

L'Era Nocturna repeteix experiència

Arriba una segona edició de l'Era Nocturna, a celebrar el 15 de febrer a l'estadi de Beret

era nocturna,beret,stadium
L'Era Nocturna repeteix experiència Autor/a: ATOMIC
El dissabte 15 de febrer se celebra la segona edició de l'Era Nocturna, un esdeveniment creat de la mà d'Atomic i Copos Ski Club a l'Stadium de Beret de Baqueira.


Hi haurà una segona edició de l'Era Nocturna. Serà dissabte 15 de febrer a l'Stadium de Baqueira Beret. Un esdeveniment que es va organitzar per primera vegada la temporada passada i que va ser tot un èxit de participació. Fidel a la filosofia de la seva primera edició, l'Era Nocturna seguirà sent una prova en format Open, oberta a la participació de tothom, amb un ampli repartiment de categories, en la qual podran participar des dels U12 fins a la totalitat de la categoria Màsters; és a dir, pràcticament totes les edats en acció. Constarà d'un GS classificatori al matí de dissabte 15 de febrer a l'Stadium de Beret, preparat per a l'ocasió, que posteriorment donarà accés a les espectaculars finals nocturnes de la nit.

Els 32 classificats masculins i les 32 fèmines classificades segons el reglament accediran a les finals en un format de GS Paral·lel nocturn il·luminat per a la competició. La suma el Party Village i la pista de competició il·luminada, oferirà una visió inèdita de l'Stadium de Beret.

Una pista preparada i il·luminada per a l'ocasió on l'emoció anirà en augment a mesura que es vagin resolent les diferents classificatòries. Les finals s'esperen al voltant de les 16:00 - 20:00 amb un lliurament de premis i sorteig de material acompanyats per un espectacle de llum i so com mai s'havia vist abans a Beret.

Durant tota la jornada i acompanyant l'esdeveniment hi haurà una "Party Village", situat a la banda de la cafeteria de Beret. Música en directe més DJ, menjar, beguda, sorteig de regals, obsequi de la prova, espectacle de llum i so per omplir de moments una jornada que promet ser inoblidable.

Test d'Atomic

Aprofitant l'esdeveniment Atomic donarà a conèixer les seves novetats per a la temporada 2020/2021 amb un test obert a tothom, en el qual es podran descobrir les novetats de la marca de Altenmark en totes les disciplines per a la temporada de la mà dels professionals d'Atomic.

En definitiva, l'Era Nocturna repeteix experiència vol ser un espectacle global obert a tots els públics on participants i espectadors gaudeixen a parts iguals de la màgia de la nit i les estrelles del Pla de Beret. Una data per reservar-se en el calendari i compartir amb amics i familiars!

Els premis

Els premis de l'Era Nocturna estan dividits de la següent manera:
-Medalla finisher per als 64 classificats per a les finals
-3 Trofeus per als 3 primers classificats de la categoria masculina
-3 Trofeus per als 3 primers classificats de la categoria femenina
-Obsequi Atomic per al guanyador de la categoria masculina
-Obsequi Atomic per al guanyador de la categoria femenina

Agenda i horaris

-De 08.30 a 09.15 hores: Recollida de dorsals a la cafeteria de Beret. Lliurament paquet de benvinguda i polsera per al village i tiquets de menjar
-De 09.15 a 09.45 hores: Inici de el reconeixement de l'Eslàlom Gegant
-10.00 hores: Inici de la prova
-13.00 hores: Dinar amb el DJ al Village amb imatges o foto de la cursa d'eslàlom gegant. Selfie Gegant Dron
-14.00 hores: Resultats i classificació del paral·lel al Village (cafeteria de Beret), amb música i imatges de la carrera a la pantalla gegant, i lliurament dels dorsals del paral·lel
-15.30 hores: Reconeixement del paral·lel per als classificats
-16.00 hores: Inici de les classificatòries
-20.00 hores: Lliurament de premis i brindis final de la prova

Fitxa tècnica

Dia: dissabte, 15 de febrer
On: Stadium Beret, a Baqueira Beret
Preu: 35 € per participant fins al 2 de febrer, 43 € per participant des del 2 de febrer fins el 13 de febrer a les 15.00 hores. El preu inclou la participació en el GS classificatori, el pack de benvinguda amb l'obsequi de la prova i menjar a la terrassa de la cafeteria de Beret. En cas de no disposar de llicència federativa serà obligatori contractar una sassegurança de 7 euros per poder participar
Categories: Les categories masculina i femenina que podran participar són: U12 (2008-2009), U14 (2006-2007), U16 (2004-2005), U18 (2002-2003), O21 (1999-2000-2001), U30 (1998 a 1990) i MASTERS (1989 i anteriors)
informació
i inscripcions: www.copos-ski.com/eranocturna

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots