Notícia

Pal Arinsal obre la Capa i l’Snowpark

L'estació de La Massana ja fa dies que ho té tot obert i va ser la primera del Pirineu en penjar el cartell d'oberta al 100%

la cap,pic,arinsal
Pal Arinsal obre la Capa i l’Snowpark Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
Pal Arinsal inaugura el mes de febrer amb el 100% de les pistes i instal·lacions inclosa la Capa i l’Snowpark. Després de les fortes nevades de la setmana passada, l’equip de l’Snowpark ha treballat de forma intensa per obrir al 100% aquest cap de setmana de l’1 i 2 de febrer.


L’estació de la Massana mantindrà l’obertura de l’estació al 100% de totes les seves pistes i instal·lacions, inclosa la pista de la Capa, la pista de més desnivell ubicada al sector d’Arinsal. En total, oferirà 47 pistes en total i 31 remuntadors. Pel que fa els gruixos de neu, amb les fortes nevades de la setmana passada l’estació ara mateix disposa d’uns gruixos de 130 cm a cota baixa i 170 cm a cota alta amb una qualitat de neu pols. Pel que fa a l’Snowpark, l’estació tindrà disponible al 100% pel cap de setmana tots els nivells després de treballar de forma intensa. Aquestes nevades ja garanteixen unes bones condicions de neu i pistes fins a prop de final de temporada.
 
Pel que fa a les activitats alternatives, Vallnord-Pal-Arinsal estarà disponible al 92%, és a dir, 12 de 13 activitats entre les quals podran trobar l’Snowtrike, la pista de trineus, els buggies eruga o el Big Zip. En els circuits d’esquí de muntanya i raquetes de neu, tots els circuits estaran disponibles per aquest cap de setmana amb molt bones condicions. La restauració també es manté oberta al 100% com cada dia de la temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots