Notícia

Arcalís vol construir una mirador al retorn del telecadira Creussans

El mirador està projectat a tocar de la carena divisòria dels vessants d'Andorra i l'Arieja.

arcalis,casc,head,queen,women,helly hansen
Panoràmica des del retorn del telecadira Creussans d'Arcalís Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ordino ha aprovat treure a concurs la concessió d'un mirador a Arcalís. Saetde, accionista majoritària de l'estació d'esquí d'Ordino-Arcalís, hi està interessada. El mirador està projectat a l'arribada del telecadira Creussans, a tocar de la carena divisòria dels vessants d'Andorra i l'Arieja.


Ordino té previst tirar endavant un dels punts destacats del programa electoral de les eleccions comunals: la construcció d'un mirador a Arcalís, on acaba el telecadira de Creussans.

Així ho ha decidit en la darrera sessió de consell, segons informa avui la ràdio-televisió andorrana. Per això, s'ha tret a concurs públic la realització d'aquesta infraestructura, en la qual està interessada Saetde.

Podria tenir un cost de més de 300.000 euros i ajudaria a dinamitzar l'activitat turística d'Ordino, a més d'esdevenir en un nou atractiu panoràmic per als esquiadors de l'estació. La concessió seria per 15 anys prorrogables.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha reforçat la idea que Saetde estigui interessada en el projecte, i ha declarat a la ràdio televisió andorrana que "nosaltres no treurem un concurs o una concessió sense saber que hi ha algú interessat abans. S'ha de ser clar: la concessió d'aquests terrenys està al límit amb la concessió d'Arcalís i el telecadira de Creussans".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny