Notícia

El forfet Grandvalira Plus: què és i quins avantatges té?

El forfet Plus evita passar per taquilles i permet descomptes en serveis

forfet,axess,grandvalira
Forfet de Grandvalira en un control AXESS (Foto: N. Montané). Autor/a: Natàlia Montané
El Forfet Plus + és un forfet de pagament per utilització, dirigit als que no volen passar per taquilles cada vegada que pugen a esquiar i alhora volen repetir a millor preu. Però té altres avantatges.


grandvalira-restaurant-Veuve%20cliquotEl forfet Grandvalira Plus permet descomptes del 5% en els restaurants de l'estació (Foto: Grandvalira).
 
Cada vegada són més les estacions d'esquí que no només volen vendre un forfet per a l'esquí. Vendre un forfet pot ser un simple procés de compra-venda d'un servei de comú acord entre les dues parts (estació d'esquí i client-esquiador), i això està molt bé, però si aquest forfet, a més ens ofereix descomptes en les compres de serveis de l'estació, i a més ens permet tràmits més còmodes, llavors és més que un forfet només per esquiar.

No es tracta d'acabar la relació entre les parts com si fos una simple operació comercial. Hi ha d'haver alguna cosa més: per això hi ha els anomenats forfets VIP, que en el cas de Grandvalira adopta el nom de Forfait Grandvalira Plus. Us expliquem en què consisteix.

botes-esquis-lloguer-venda-equips-pas%20de%20la%20casa-merca%20center%20ski
El forfet Grandvalira Plus permet descomptes del 5% en els serveis de lloguer d'equips (Foto: Merca Centre Ski Pas de la casa).

El Forfet Plus + és un forfet que permet als seus titulars gaudir d'avantatges econòmics i més comoditat a l'hora de pujar a esquiar. Sí, es tracta igualment d'un forfet personal i intransferible com tots, però permet el seu ús continuat al llarg de la temporada i pagant únicament per la seva utilització diària. En resum, està pensat per als esquiadors que òbviament volen esquiar però que alhora volen fer-ho amb avantatges econòmics i amb la comoditat de no haver d'anar a comprar cada vegada el forfet en una taquilla.

El Forfet Plus + funciona com una mena de targeta de crèdit o teletac, s'adquireix una sola vegada al preu d'1 euro i a partir d'aquest moment comencen els avantatges que comporta. Com és lògic es porta a la jaqueta d'esquiar, com si fos un forfet convencional, i amb ell accedim a les instal·lacions de l'estació. Perdó: de dues estacions: de Grandvalira i d'Arcalís.

arcalis-telecabina
El forfet Grandvalira Plus permet esquiar a Arcalís (Foto: Grandvalira).

Aquest forfet permet esquiar sense passar per taquilles. Els lectors dels torns electrònics de les instal·lacions llegiran el nostre pas pels remuntadors i a partir d'aquí es carregarà el nostre passi de dia en el compte bancari vinculat a la nostra targeta de crèdit Visa o Mastercard a final de mes. Fàcil, oi?

A més, amb el Forfet Plus, encara que el nostre forfet del primer dia surt al preu d'un 100% com a qualsevol altre client, més un euro de compra física del suport-forfet (el que s'ha comentat unes línies més amunt), en el nostre segon dia d'esquí ja gaudirem d'un 15% de descompte diari sobre el preu del forfet. Ens ho facturaran a la nostra targeta de crèdit amb la qual haurem comprat el primer dia aquest Forfet Plus. I si anem en família, s'acumulen descomptes a partir del tercer forfet. I el mateix si esquiem a Grandvalira o a Arcalís, el descompte sempre és del 15% a partir de la segona visita. I la tercera, i la quarta, i la cinquena... i un matís important: si amb el Forfet Plus+ de Grandvalira s'arriba a una despesa equivalent al preu del forfet de temporada, ja no se'ns carregarà cap altre import de forfet que superi el preu del passi de temporada (preu de tarifa normal, no en promoció).

grandvalira-monitor-professor-snowboard
El forfet Grandvalira Plus permet descomptes del 5% en els serveis de les escoles d'esquí i surf de neu (Foto: Grandvalira).

Per evitar sorpreses, els titulars de la targeta Forfet Plus + de Grandvalira sempre poden consultar l'ús que s'ha estat realitzant fins al moment via web i fins i tot es recopila informació de la nostra ruta per l'estació d'esquí, facilitant dades com el desnivell acumulat.

Algunes dels altres avantatges que ofereix el Forfet Plus+ són el 5% de descompte en alguns dels serveis d'estació a Grandvalira i a Ordino Arcalís (Escola d'Esquí i snowboard, restauració, lloguer i botiga).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny