Notícia

Una 41ª Marxa Beret primaveral amb 900 esquiadors

Marta Céster i Imanol Rojo s’imposen a la 41ª Marxa Beret

marxa,beret
Imatges de la 41a Marxa Beret Autor/a: Fototur
Marta Céster i Imanol Rojo s’imposen el cap de semana de la 41ª Marxa Beret que ha sumat 900 inscrits. Un diumenge assolellat i amb temperatura agradable ha acollit als participants de la 41ª edició de la competició popular d’esquí de fons més multitudinària que es fa a l'Estat espanyol en les distàncies de 10, 21 i 42 km.


Els guanyadors de la distància reina, els 42 km, han estat el tolosà Imanol Rojo (Uzturre-RFEDI-NKEF-FVDI) i l’aranesa Marta Cester (CAEI-FCEH). A nivell competitiu, dissabte s'han disputat els Campionats d’Espanya Sprint Salomon i el diumenge ha estat el dia de l’esperada Marxa Beret que és puntuable per la Copa d’Espanya d’esquí de fons i forma part del calendari FIS DE Llarga Distància.

Després d'unes últimes edicions sota fortes nevades, la Marxa Beret 2020 serà recordada per una meteorologia magnífica al Pla de Beret. L'esdeveniment s'ha desenvolupat a la zona central de Pla, l'àrea d'Orri i la zona propera a Montgarri encara que sense arribar fins a aquest mític poble.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial