Notícia

Els millors en esquí alpí U16 a les OPA de Baqueira

martina llorens
Els millors en esquí alpí U16 a les OPA de Baqueira Autor/a: Fototur
Els futurs talents de l'esquí alpí de la categoria U16 a les OPA de Baqueira. De l'11 a el 13 de febrer els millors esquiadors internacionals de la jove categoria U16 s'enfrontaran en l'OPA composta per un súper-G, un gegant i un paral·lel team event que es disputarà a l'estació de Baqueira Beret.


Després de les passades edicions de l'OPA celebrades a Liechtenstein el 2018 i en  Suïssa el 2019, ara és el torn de viatjar a la Val d'Aran per aquesta edició de l'any 2020, concretament a Baqueira Beret, que acollirà l'aquesta copa continental per categories joves d'l'11 a l'13 de febrer. Les gestions de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) amb la FIS i l'interès creixent de Baqueira per l'alta competició han fet possible que el Pirineu aranès torni a ser l'escenari una competició internacional d'esquí alpí U16 comparable a les que es disputaven anys enrere com els trofeus Zagales (Formigal) i Esquirol (Sierra Nevada).

Els grans esdeveniments internacionals també s'estenen a les categories joves. És el cas de l'OPA també coneguda com Alpen Cup d'esquí alpí destinada a la categoria U16. A Baqueira dels futurs talents de l'esquí alpí baixaran pel Stadium de Beret, competint en les especialitats de super-G (SG), gegant (GS) i paral·lel team event (PLTE).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots