Notícia

Així ha anat el Campionat de Catalunya de Velocitat celebrat a La Molina

Ha estat la primera competició del calendari català disponible per seguir en directe mitjançant la nova aplicació mòbil de la FCEH

la molina,esquiadora,competicio,salt
Una imatge del Campionat de Catalunya de Velocitat celebrat aquest cap de setmana a La Molina Autor/a: Photoset
La Molina decideix els esquiadors més ràpids al Campionat de Catalunya de Velocitat . Amb un ambient de primer nivell i una meteorologia favorable, la pista Torrent Negre va ser escenari d’una de les competicions més igualades, on els esquiadors U14 i U16 van disputar-hi dos Súper-G. Va ser la primera competició disponible per seguir en directe a través de l’App de la FCEH.


Un sol aclaparador va donar la benvinguda, aquest cap de setmana, al mes de febrer, que La Molina va obrir amb el Campionat de Catalunya de Velocitat, organitzat per La Molina Club d’Esports i la FCEH. Era, a més, la primera competició del calendari català disponible per seguir en directe mitjançant la nova aplicació mòbil de la FCEH.

Esportistes de les categories U14|U16 van ser els protagonistes de la competició, que tenia lloc en el marc del 25è Trofeu Infantil La Molina - Gran Premi Head. D’aquesta manera, dissabte estaven en joc títols catalans de l’especialitat mentre que diumenge va disputar-se el trofeu.
El Campionat de Catalunya, molt repartit

En U14, Emma Blanxer (Llívia) va ser l’especialista més ràpida en completar el traçat de Súper-G, amb un temps d’1:01.12. A menys de dues dècimes va quedar-se Ona Vidal (LMCE), que va fregar la victòria amb 1:01.31. Va completar el podi Andrea Rodríguez (CEVA) amb 1:03.29.
En homes, Roger Barceló (CANMC) va firmar una victòria molt sòlida després d’aconseguir baixar del minut (59.29). A una diferència de tres segons, Joan Sala (MLEC) va consolidar-se en la segona posició amb un temps d’1:02.40, mentre que Jan Ordoñez (Llívia) va ser tercer amb 1:02.87. Tan igualada és aquesta disciplina que Marc Ubeira (CAEI) va quedar-se a una sola dècima de pujar al podi.

En categoria U16, Carlota Goula (LMCE) es va emportar el títol català després de firmar un temps de 59.79. Tot i la bona marca, la seva companya Georgina Tarragó (LMCE) no va quedar gaire lluny, amb un temps d’1:00.18. El tercer calaix del podi el va ocupar Aura Coronado (MLEC) amb 1:00.96.

Pel que fa als homes, Aniol Torres (Granuec) també va completar el traçat en menys d’un minut (59.69). Jonas Sánchez (Copos) va ocupar la segona posició amb 1:00.15 i en va completar el podi Pau Valle (Granuec) amb 1:00.90.

Segona oportunitat al 25è Trofeu Infantil La Molina

Diumenge els protagonistes del Campionat de Catalunya van repetir participació en el mateix circuit, aquesta vegada amb el Trofeu Infantil La Molina en joc.

El podi U14 el van ocupar les mateixes esquiadores del dia anterior, amb victòria per a Emma Blanxer, seguida d’Ona Vidal i Andrea Rodríguez. En homes, Roger Barceló també va tornar a liderar la classificació, seguit de Jan Ordoñez i Alex Jorge (Llívia).

En U16, el podí femení va ser calcat al de dissabte, amb Carlota Goula com a campiona de la prova, seguida de Georgina Tarragó i Aura Coronado. En homes, també es van repetir les cares del podi del dia anterior, tot i que amb un canvi de posicions: Aniol Torres va repetir com a campió, mentre que Pau Valle va ser segon i Jonas Sánchez, tercer.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny