Notícia

Pep Plaza, posat a examen com a esquiador a La Molina

Després d'haver-lo enregistrat esquiant per La Molina l'abril de 2017, un nou vídeo analitza la seva progressió tres anys més tard


Pep Plaza va visitar La Molina la setmana passada. Ho va fer en companyia de la Txell Sust i en Pep Poblet. El que havia de ser una jornada tranquil·la per a l'esquí va acabar convertint-se en un matí molt estressant: els seus companys el van posar a prova en descobrir que tres anys abans ja l'havien enregistrat en un vídeo que algú, oportunament, va recuperar i treure de nou a la llum. La Txell i en Pep valoren la tècnica d'en Pep Plaza amb els esquís tres anys després. Seguirà fent cunya? Haurà progressat adequadament?


L'actor Pep Plaza, conegut pels seus papers al 'Cracovia' i al 'Polònia', va visitar La Molina la setmana passada. A l'abril de 2017 un vídeo enregistrat per tres pistes emblemàtiques de l'estació va deixar constància del seu nivell tècnic com a esquiador. Ara, tres anys més tard, Plaza torna a esquiar per les mateixes pistes però ho fa condicionat per dos examinadors que l'observen amb detall. Seran "jutges" implacables per fer públic un veredicte en el qual hauran de decidir-se per una qualificació per saber si ha progressat adequadament o no.

Txell Sust i Pep Poblet fan públic al final del vídeo el seu veredicte. Seguirà fent cunya? Haurà progressat adequadament? En resum, un vídeo ben divertit en el qual de tant en tant s'hi escapa alguna veu del Tomàs Molina, el Mini Molina i alguna altra veu en off que ben segur identificareu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots