Notícia

El Trofeu Amics de Montgarri arriba a la XXIII edició

Serà a l'estadi de Beret aquest dissabte 8 de febrer

esquiadora,amics de montgarri,beret
Arriba el XXIII Trofeu Amics de Montgarri de Baqueira Beret, tercera cita Audi quattro Cup de la temporada 2019-2020 Autor/a: Anna Tur
Arriba el XXIII Trofeu Amics de Montgarri de Baqueira Beret, tercera cita Audi quattro Cup de la temporada 2019-2020. El trofeu i prova és organitzat pel Club Aranès d'Espòrts d'Iuèrn (CAEI), la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI ).

 

El pròxim 8 de febrer, Baqueira Beret serà l'escenari de la tercera cita de l'Audi quattro Cup d'aquesta temporada 19/20. El circuit d'esquí alpí, que forma part del calendari oficial U12 / 10 del Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI), va néixer fa dotze anys amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l'esquí al nostre país. Pel que fa a les proves Audi quattro Cup, també s'ha confirmat la nova data per al XXIII Pista! Pista! de la Molina, que es disputarà el 21 de març a l'estació catalana.

Les carreres de l'XXIII Trofeu Amics de Montgarri, tindran lloc al matí a la pista Stadium Beret, en la modalitat de súper gegant. Les curses es disputaran de 10:00 h a 14:00 h (horari subjecte a possibles canvis segons condicions de meteorologia), amb la participació de més de 300 joves esquiadors d'entre 9 i 12 anys.

Un cop més, aquesta jornada Audi quattro Cup buscarà fomentar la pràctica esportiva i l'assimilació dels valors que transmet l'esport, com la capacitat de superació, la perseverança, no rendir-se i desenvolupar al màxim la companyonia i respecte entre amics i rivals. A més de, evidentment, viure una jornada plena d'emocions i diversió. La jornada comptarà també amb el suport de Head, que s'habilitarà un Ski test al village i de Duracell, que proveirà dels millors POWERBANK de mercat per a les necessitats dels esportistes; mòbils, cronòmetres i recàrregues de dispositius electrònics en els seus llargs desplaçaments.

Programa de la festa de tarda

Després d'un matí de competició, una gran festa esperarà als joves esportistes i les seves famílies a partir de les 17:30 h al Palai d'Esports de Vielha. A partir de les 17:30 h, se celebrarà el lliurament de medalles als cinc primers classificats de cada categoria, masculina i femenina, U10 i U12. Es preveu que l'esdeveniment acabi al voltant de les 19:30 h

Durant la festa, els joves esquiadors podran gaudir, al costat de la seva família i amics, de les múltiples i noves activitats en l'àmbit tecnològic, lúdic i educatiu, com el test drive que l'habilitarà el concessionari Superwagen per posar a prova les habilitats dels petits campions. Aquest espai post carrera està especialment dissenyat per a ells, que seguiran fomentant l'aprenentatge i la diversió en un ambient immillorable.

Calendari 2020 del circuit esquí alpí Audi quattro Cup U12 / U10

2020.11.01 Alt Campoo: Trofeu 50 Aniversari - Fed. Càntabra
2020.02.01 Sierra Nevada: Trofeu María José Rienda - FADI Andalusia
2020.08.02 Baqueira Beret: XXII Trofeu Amics de Montgarri Club CAEI - Fed. Catalana
2020.02.29 Candanchú: III Trofeu CEC - FADI Aragó
2020.03.07 Aramón Cerler: XXV Trofeu El Pitarroy; ACCA - FADI Aragó
2020.03.21 La Molina: XXIII Trofeu Pista! Pista! LMCE - Fed. Catalana

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots