Notícia

Núria Castán, 6a a Kicking Horse

La pròxima prova per a la reusenca se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març a Arcalís

Núria Castán
Núria Castán, 6a a Kicking Horse Autor/a: Agències
Després de la prova del FWT celebrada al Canadà, la rider catalana està preparada per la pròxima que se celebrarà "a casa", Andorra, on lluitarà per estar entre les quatre primeres.


Núria Castán Barón, rider de l'equip internacional HEAD Snowboards, ha competit a la segona prova del Freeride World Tour (FWT), competició més important de freeride del món, a Kicking Horse Golden BC, Canadà. Núria Castán completa amb èxit una canal amb un pendent de prop del 60% però una sèrie de penalitzacions la releguen a la sisena posició. Castán, ambaixadora global de WearColour, lluitarà per estar entre les quatre primeres i mantenir així la categoria a la pròxima prova que se celebrarà a Ordino Arcalís entre el 28 de febrer i el 3 de març.

La competició es va celebrar a la zona coneguda com a Ozone d'un dels llocs més llegendaris del freeride al Canadà, Kicking Horse Golden BC, amb unes condicions de neu molt bones. La rider catalana va escollir sortir des del Start B, un punt de partida més tècnic. Després d'una primera diagonal, Castán va descendir per una canal amb un pendent de quasi el 60%. Una canal que va desenvolupar amb èxit, però que una sèrie d'errors previs la van penalitzar relegant-la a la sisena posició.

La francesa Marion Haerty va finalitzar en primera posició, seguida de la canadenca Claudia Avon i la nord-americana Erika Vikander. Kicking Horse Golden BC ha estat la segona prova de les quatre que se celebrarán aquesta temporada al FWT 2020. La pròxima prova se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març a Ordino Arcalís, Andorra. Del 7 al 13 de març se celebrarà la quarta prova a Fieberbrunn, Àustria, i la final es disputarà del 18 de març al 5 d'abril a Verbier, Suïssa. De les sis participants només podran disputar la final les quatre millors riders del rànquing una vegada celebrades les quatre primeres proves.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots