Notícia

FGC demanarà una indemnització de 220.000 euros a Fecsa-Endesa pel tall del dia 25

El tall de lllum sense previ avís va provocar la reacció agressiva d'alguns clients cap al personal d'oficines

La Molina,telecadira,Font Canaleta
El tall de lllum sense previ avís va provocar la reacció agressiva d'alguns clients cap al personal d'oficines Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reclama una indemnització de 220.000 euros a Fecsa-Endesa pel tall de llum que hi va haver a l'estació el 25 de gener, després del temporal Gloria.


FGC ha reclamat a Fecsa-Endesa una indemnització de 220.000 euros pel tall de llum que va patir la Molina el dissabte posterior al temporal Gloria que va deixar destacats gruixos de neu a l'estació. Segons Ricard Font, no pot ser que es decidís fer unes proves que van comportar el tall de llum "sense avisar" ja que tot i que "vam tenir la sort que tot va funcionar i es va poder treure la gent dels telecadires" n'hi va haver que es van haver d'esperar penjats fins a 50 minuts. Això va provocar que molta gent transmetés el seu malestar a les taquilles de l'estació, fins i tot amb un "punt d'agressivitat amb el personal". Font assenyala que si el tall s'hagués previst amb temps no hi hauria hagut el "perjudici en la imatge" que ara han hagut de patir.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista





giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots