Notícia

El Pirineu de Lleida busca esquiadors israelians per a les seves pistes d'esquí

El Patronat de Turisme participa amb un estand a la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània de Tel Aviv

estand,pirineu de lleida
El Pirineu de Lleida busca esquiadors israelians per a les seves pistes d'esquí Autor/a: Patronat de Turisme de les Terres de Lleida
El Patronat de Turisme participa mitjançant la marca Pirineus a la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània (IMTM) que se celebra avui i demà a Tel Aviv. L'objectiu és força clar: promoure les estacions d'esquí lleidatanes i l'oferta turística del Pirineu de Lleida al mercat israelià.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida promociona al mercat d’Israel l’oferta de natura, turisme actiu, neu i cultura del Pirineu de Lleida, en el marc de la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània (IMTM) que se celebra a Tel Aviv, capital d’Israel. El Patronat participa a la IMTM per desè any consecutiu sota la marca Pirineus,  dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, amb un mostrador atès per Torisme Val d’Aran. L’estand de l’ACT incorpora una foto de gran format d’un paisatge de la Val d’Aran.

La fira IMTM és el saló més gran en el seu àmbit que se celebra a la Mediterrània oriental i té lloc els dies 11 i 12 de febrer a Tel Aviv. Aquesta és la tercera mostra d’àmbit internacional en la qual participa enguany el Patronat de Turisme.  Les dues primeres manifestacions firals en les quals ha estat present el Patronat han estat a la fira VakantieBeurs d’Utrech, als Països Baixos i a la Fira Adventure Travel Show de Londres, al Regne Unit.

Els visitants a la Fira IMTM tindran al seu abast tota l’oferta turística del Pirineu de Lleida vinculada amb la natura, el senderisme i el cicloturisme, amb informació sobre rutes i establiments com també sobre la diversitat d’activitats d’esports d’aventura, mitjançant els catàlegs editats en hebreu i en anglès pel mateix Patronat per tal de promocionar tot el ventall de possibilitats que ofereixen les comarques de la demarcació en l’àmbit turístic. Entre el material divers que s’hi distribuirà al taulell de Pirineus destaquen també els catàlegs editats sobre la senyalització de les rutes d’evasió dels jueus de l’Holocaust pel Pirineu de Lleida i que formen part del projecte “Perseguits i salvats”, amb diferents itineraris per la Val d’Aran, la Cerdanya, l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell i el Pallars Sobirà.

Els turistes israelians que visiten les comarques de Lleida, principalment les del Pirineu, trien la destinació atrets sobretot per l’oferta de natura, muntanya i turisme actiu, a més dels vestigis històrics relacionats amb la cultura jueva. Catalunya és considerada una destinació de caire preferent pel turisme israelià, amb el Pirineu de Lleida i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici com a referents, a més de les seves comarques d’influència: l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny