Notícia

Evacuació al telefèric d'Arinsal

Rescatats 64 esquiadors i 2 conductors atrapats al telefèric d’Arinsal

teleferic,pal
Evacuació al telefèric d'Arinsal Autor/a: Vallnord
Ensurt amb final feliç aquest dimarts migdia a Arinsal. A causa d'un mal funcionament en una de les pilones del telefèric, un nodrit grup d'esquiadors s'ha quedat atrapat i ha hagut de ser evacuat pels bombers i el personal de l'estació en una actuació conjunta. Ningú no ha pres mal i tot plegat ha quedat en una anècdota.


Evacuació al telefèric d'Arinsal. Faltaven pocs minuts per les dues de la tarda d'aquest dimarts quan una de les pilones del telefèric que uneix Pal amb Arinsal ha patit una avaria.
En aquell moment hi havia força usuaris utilitzant el giny que, a conseqüència d'aquesta incidència, s'ha hagut d'aturar sense que s'hagi pogut tornar a activar.

Per tant, els 64 esquiadors i els dos treballadors de l'estació que ocupaven cadascuna de les dues cabines han quedat momentàniament atrapats i s'han hagut d'evacuar. En una cabina hi anaven 24 persones i en altra 42.

Se n'ha encarregat el cos de bombers i personal de la mateixa estació. L'operació, que s'ha fet seguint el protocol de seguretat establert, ha acabat sense que cap dels implicats hagi patit danys personals, ni hagi requerit de cap mena d'assistència.

Des de l'estació informen que l'avaria ja s'ha pogut solucionar i que des d'avui dimecres a primera hora del matí el telefèric ja funciona amb normalitat.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">Valoració molt positiva i contents de poder comptar amb equops de profesionals. Gràcies a <a href="https://twitter.com/hashtag/Doppelmayr?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Doppelmayr</a>, <a href="https://twitter.com/hashtag/Heliand?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Heliand</a>, <a href="https://twitter.com/BombersAndorra?ref_src=twsrc%5Etfw">@BombersAndorra</a> i l’equip de <a href="https://twitter.com/hashtag/vallnordpalarinsal?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#vallnordpalarinsal</a>. Una feina d’equip per a realitzar una gran evacuació

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny