Notícia

Els històrics HEAD Standard, ara en una edició limitada

HEAD posa a la venda un pack especial d'edició limitada compost per esquís, fixacions i una cinta de fixació

head,esquis,standart
Els històrics HEAD Standard, ara en una edició limitada Autor/a: HEAD
Proposta més que interessant la que ens arriba de Head. Els històrics HEAD Standard, arriben ara en una edició limitada.


Dissenyat en 1949, el Head Standard va ser el primer esquí de Howard Head a tenir èxit i possiblement el primer esquí alpí modern. Aquest model usava llavors una construcció combinada, amb un nucli de fusta contraplacat intercalat entre les capes exteriors d'alumini, vores d'acer que s'estrenyien en el nucli, una base de plàstic dur i una làmina superior extra resistent.

S'acaben de complir 71 anys, que es diu aviat, d'aquest icònic exemplar i a HEAD ho volen celebrar amb una edició especial que agradarà i molt. Parlem de el model edició limitada HEAD Standard LTD que inclou la seva pròpia fixació PRD 12 GW en negre mat.

El Supershape i.Magnum Standard LTD, a l'igual que l'i.Magnum de la col·lecció general, és un esquí pensat per a esquiadors de nivell avançat, independentment de la seva edat, mida o forma. A més compta amb la tecnologia Grafeno, el material més resistent, lleuger i fi que existeix, guardonat amb el Premi Nobel. Parlem d'un esquí versàtil que s'adapta a qualsevol terreny amb gran facilitat. El seu patí de 72 cm d'ample agrada per la seva divertit i fàcil maneig, i el radi curt fa que sigui extremadament àgil. El resultat: un esquí de rendiment de gamma alta perfecte per a la posteritat.

Els únics canvis importants en els materials d'esquí des del primer Standard són l'ús de capes estructurals de fibra de vidre en lloc (oa més) de les capes d'alumini, i la substitució d'escuma de plàstic expandit per al nucli de fusta. El Standard era flexible en longitud i rígid en torsió, el que permetia que es girés fàcilment mentre es mantenia un control total. Aquesta combinació va ser tan impressionant que va arribar a ser conegut com "El trampós" per la forma en que va permetre als principiants veure com professionals. El Standard, i els models que el van seguir, van ser tan reeixits que la meitat dels esquís de descens en els Estats Units en els anys 60 van ser Heads.

Aquest pack d'edició limitada que inclou esquís, fixacions i una cinta de fixació ja està disponible en botigues seleccionades.
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial