Notícia

Per Sant Valentí, sí o sí vés a esquiar

Les condicions de neu al Pirineu conviden a pujar a pistes i allargar el cap de setmana amb una bona excusa: Sant Valentí

la-molina,foto,parella,romantica
Una parella esquiant Autor/a: Diaridelaneu.cat
Enguany la diada de Sant Valentí coincideix amb un dels dies més esperats de la setmana: divendres. I la coincidència diem que ho és perquè, si ets esquiador o esquiadora de cap de setmana, si estàs enamorat de la teva parella, si estàs enamorat de la neu, tens l'excusa perfecte per celebrar-ho esquiant. T'expliquem unes quantes bones raons perquè ho facis.

 


Sí, ja sabem que és una diada força comercial i que nosaltres ja tenim una diada molt més emotiva i bonica per celebrar el mateix: Sant Jordi. Però això no impedeix que, ben mirat, podem aprofitar la diada dels enamorats de Sant Valentí per, aprofitant les bones condicions de neu i de meteorologia que tindrem demà i el cap de setmana, pugem cap al Pirineu per esquiar.

Però no només perquè hi ha bones condicions tant de neu com de meteorologia per aquest divendres, sinó perquè hi ha més motius. Te'ls expliquem i a veure si t'animes a pujar a pistes.

Enguany el sant dels enamorats coincideix en un dia entre setmana i ja sabem que al febrer hi ha bona neu. Així que si ets esquiador o practicant de surf de neu no hi ha regal més encertat que regalar a la seva parella un dia romàntic a la neu. A més, que si la vostra parella no és massa esquiadora, quan rebi aquest regal segur que ho començarà a veure d'una altra manera tot això de la neu.

Sempre resultarà més gratificant una jornada esquiant amb la vostra parella que inclogui un bon dinar a pistes que no reduir-ho, només, a un sopar romàntic.

Us donem 5 raons per celebrar el Sant Valentí 2020 esquiant.

1 • Perquè és divendres i podrem  convertir-lo en un cap de setmana llarg

Enguany Sant Valentí, 14 de febrer, coincideix en divendres. Esquiar, o fer surf de neu, un dia entre setmana és garantia de viure una bona experiència a pistes, ja que hi haurà menys esquiadors, menys massificació, i per tant més possibilitats d'estar tranquils amb la nostra parella. Si ets esquiador de cap de setmana agafa't fets per demà i allarga el cap de setmana. Tres dies d'esquí consecutius són una bona raó.

2 • Perquè és febrer i febrer és sinònim de bona neu

El febrer és un mes de bona neu. Ens trobem a l'equador de la temporada, els dies de fred rigorós ja van a la baixa, les hores de llum guanyen minuts cada dia a la nit, i sembla que la primavera treu el nas cada dia amb més insistència. El febrer porta acumulada la neu dels mesos de novembre, desembre i, sobretot, la llevantada Gloria del gener que va deixar totes les estacions amb gruixos molt importants.

3 • Regalar una experiència

Regalar un dia d'esquí a la teva parella és sempre un regal emotiu i experimental. Òbviament serveix per complementar aquell regal més material que ja tenies previst. L'experiència la viureu molt més intensament que no pas si hem de reduir l'excusa de Sant Valentí a regalar un perfum, una joia o a un sopar romàntic. Són regals també molt adients, per descomptat, però que sempre els podrem fer un altre dia o l'any vinent. A més, que de sopar romàntic al vespre, encara hi serem a temps, però mentrestant haurem guanyat un dia fantàstic a la neu.

4 • Perquè tenim un temps gairebé primaveral

Si res ho espatlla, i res ho fa preveure, enguany el Sant Valentí serà de temps primaveral. Això vol dir un dia de sol, temperatures molt suaus, cel blau i aire en calma.

5 • Un dinar romàntic a 2.000 metres

I finalment perquè la jornada d'esquí la podem arrodonir amb un dinar igualment romàntic en un restaurant a 2.000 metres. Gairebé totes les estacions del Pirineu tenen opcions de restaurants molt autèntics, d'ambientació de muntanya, que faran del nostre dinar a pistes una experiència ideal per arrodonir el nostre Sant Valentí. Amb un temps primaveral com aquest podreu dinar a la terrassa, que encara us farà gaudir molt més del vostre dia a la neu.

No us hi penseu més, enguany per Sant Valentí, us volem veure a pistes amb la vostra parella. Ens veiem a pistes demà?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny