Notícia

Boí Taüll i Vallter reobren els telecadires avariats

Boí Taüll reobrirà el telecadira Puig Falcó aquest proper cap de setmana i Vallter ja ho fa avui mateix

Boí Taüll,panoramica,puig falco
Boí Taüll i Vallter reobren els telecadires avariats aquest proper cap de setmana Autor/a: Boí Taüll
Bones notícies per als esquiadors que avui visitin Vallter i demà Boí Taüll. Les dues estacions recuperen dues instal·lacions que estaven avariades per diferents motius. Ahir, via xarxes socials, van avisar de la recuperació dels dos telecadires per obrir-los de nou al públic.


Els esquiadors que aquest cap de setmana optin per Boí Taüll i Vallter estan de sort. De nou les dues estacions es troben operatives al 100% dels seus remuntadors. Es recuperen dues instal·lacions que estaven avariades per diferents motius. Ahir, via xarxes socials, van avisar de la recuperació dels dos telecadires per obrir-los de nou al públic.

El telecadira de Puig Falcó és el que puja a més altura de tot el Pirineu. Amb sortida al coll de Roies, a 2.540 m, el seu trajecte permet enfilar-nos fins als 2.751 m del Puig Falcó, també conegut com a Pic de les Raspes Roies. Des d'aquest punt es poden captar algunes de les panoràmiques més espectaculars del Pirineu central. També permet l'accés a alguns dels traçats més llargs que es poden fer a Boí Taüll, ja que permet accedir a algunes de les pistes que tenen més desnivell a Boí, com ara Vista Aran i Vista Taüll.

Malauradament aquest telecadira portava des del dia de Cap d'Any avariat i per qüestions tècniques o meteorològiques els treballs de reparació no s'han pogut enllestir fins a aquesta setmana.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">ℹ <a href="https://twitter.com/hashtag/INFONEU?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#INFONEU</a> Demà divendres 14/2 reobrirem al públic el telecadira Jordi Pujol després d&#39;haver reparat l&#39;avaria que patia la instal.lació. <a href="https://twitter.com/hashtag/Vallter2000?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Vallter2000</a> <a href="https://t.co/u2UVjgEUiu">pic.twitter.com/u2UVjgEUiu</a></p>&mdash; Vallter2000 (@Vallter2000) <a href="https://twitter.com/Vallter2000/status/1228015458156269575?ref_src=twsrc%5Etfw">February 13, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

A l'altre extrem del Pirineu català també hi ha bones notícies. En aquest cas es tracta de Vallter 2000, que també va veure com s'avariava el telecadira Jordi Pujol el passat 9 de febrer. En aquest cas la manca del remuntador no impedia l'accés a la totalitat del domini esquiable, ja que igualment es podia fer per mitjà del teleesquí Barquins I. A partir d'avui divendres el telecadira torna a estar operatiu.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny