Notícia

L'Ajuntament de la Seu demana la creació de la Taula Comarcal sobre Pirineus-Barcelona 2030

L'Ajuntament de la Seu, pendent de la creació de la taula comarcal sobre la candidatura Pirineus-Barcelona

Fontabera,nordic
L'Ajuntament de la Seu demana la creació de la Taula Comarcal sobre Pirineus-Barcelona 2030 Autor/a: Guils Fontanera
L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha demanat al secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, la creació de la Taula Comarcal sobre la candidatura Pirineus-Barcelona als Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern del 2030. L'equip de govern urgellenc (Junts i ERC), en resposta a una pregunta del grup municipal de la CUP, ha explicat que a través d'aquest òrgan esperen rebre més informació del projecte, segons informa Ràdio Seu.

El vicealcalde Francesc Viaplana ha explicat que cal més informació sobre els detalls i el desenvolupament de la candidatura, "per poder-se posicionar en qualsevol sentit sobre aquest projecte" però ha destacat que comparteixen l'essència i la filosofia de Pirineus-Barcelona 2030 "perquè es basa en fer uns Jocs sostenibles i que no comportin greuges al territori", si bé matisa que "cal conèixer-ne més detalls".

La creació de taules comarcals ha estat impulsada per la Secretaria General de l'Esport per potenciar sinergies amb els representants de les administracions locals de les comarques pirinenques que podrien acollir competicions dels Jocs d'Hivern. La primera que s'ha creat és la del Pallars Sobirà.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny