Notícia

Ajornada la prova del FWT d'Arcalís

Ho acaba d'anunciar l'organització del FWT d'Arcalís

arcalis,FWT,portelles,rider
Ajornada la prova del FWT d'Arcalís Autor/a: Vallnord Arcalis
Ajornada la prova del FWT d'Arcalís. Així ho ha anunciat en un breu comunicat de premsa els organitzadors de la prova. 


Ajornada la prova del FWT d'Arcalís. Així ho ha anunciat en un breu comunicat de premsa els organitzadors de la prova, la qual estava previst realitzar al sector de la Portella d’Arcalís, en la zona coneguda com “15 metres”.

La Portella d’Arcalís era la zona escollida per l’organització de Freeride World Tour per acollir la prova esportiva aquest divendres, com va succeir l’any passat. De totes les àrees possibles, la “15 metres” era la que millors condicions presentava, i és la zona que havien inspeccionat els riders amb l’organització aquest dijous i que, encara ahir, havien donat per vàlida.

Però la prova estava supeditada a la nevada que havia de precipitar aquesta nit. S'esperava que el gruix acumulat fos d’uns 10 cm, però no ha estat així. Davant la situació i la impossibilitat de realitzar la prova en bones condicions, l'organització ha optat per ajornar la prova. Fa uns minuts s'ha enviat aquest comunicat de premsa: "Després de constatar que les nevades no han estat les esperades, la competició de Freeride World Tour Ordino Arcalís prevista per aquest 28 de febrer ha estat ajornada fins a un altre dia, dins de la finestra meteorològica que s'estén fins al 4 de març. Informarem diàriament".
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial