Notícia

SCC tallarà els túnels de Vallvidrera per dificultar que els separatistes pugin a esquiar a la Cerdanya

Ho ha anunciat avui el president de SCC, Fernando Sánchez Costa

Fernando Sánchez Costa
Ho ha anunciat avui el president de SCC, Fernando Sánchez Costa Autor/a: Twitter
Societat Civil Catalana vol tallar la Via Augusta de Barcelona fins que s'acabi la protesta a la Meridiana. L'entitat es proposa bloquejar la sortida de la ciutat cada divendres pels Túnels de Vallvidrera. D'aquesta manera es dificultarà que els "separatistes pugin a esquiar a la Cerdanya" ha explicat. No hi ha inclòs els que pugen a esquiar a d'altres comarques.


Societat Civil Catalana demanarà permís a l'Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat per tallar la Via Augusta i bloquejar la sortida de la ciutat pels Túnels de Vallvidrera cada divendres fins que no acabi la protesta independentista que impedeix la circulació a l'avinguda Meridiana. Ho ha anunciat en una roda de premsa el president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, que ha assegurat que "els independentistes no podran anar a esquiar amb normalitat a la Cerdanya". Segons ha detallat Societat Civil Catalana, els talls es produiran amb permís o no a la cruïlla de la Via Augusta amb el carrer de l'Hort de la Vila, abans del primer túnel, a partir del proper divendres, 6 de març.

Segons Sánchez Costa aquesta manera es dificultarà que els "separatistes pugin a esquiar a la Cerdanya" ha explicat, i no hi ha inclòs els que pugen a esquiar a d'altres comarques però fan ús d'aquests túnels. D'aquesta manera ha donat a entendre que tots els esquiadors habituals de la Cerdanya que provenen de Barcelona i fan ús dels túnels de Vallvidrera són independentistes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny