Notícia

Test d'esquis Atomic avui i demà a Espot i Port Ainé

atomic,carpa
Test d'esquis Atomic avui i demà a Espot i Port Ainé Autor/a: Atomic
Atomic ofereix un test dels seus esquís aquest cap de setmana a les estacions de Ski Pallars d'Espot i Port Ainé, en la qual tots els esquiadors que ho desitgin podran provar les novetats més destacades de la col·lecció de la temporada que ve.


Després de la primera posada de llarg a Baqueira Beret, coincidint amb la celebració de l'Era Nocturna, Atomic torna a sortir a la carretera en direcció al Pallars Sobirà, on aquest cap de setmana convoca a tots els aficionats a l'esquí alpí que ho desitgin a testar les novetats més destacades de la col·lecció de la temporada que ve, en la que és una gran oportunitat per testar en primera persona els esquís estrella de 2020-2021 de la signatura de Altenmarkt i percebre per un mateix les sensacions i l'esquiabilitat que transmeten, a més de poder assessorar-se en tot moment amb el personal especialitzat per a la doble ocasió.

Primer a Espot i després a Port Ainé

El primer dels dos tests tindrà lloc a l'estació d'Espot el dissabte 29 i el segon en la veïna Port Ainé el diumenge 1 de març, estant localitzats els dos centres de test, els quals es realitzen en col·laboració amb la botiga local Saorte Sports , de Sort, a la cota 2.000 de les estacions.

Tots els esquiadors que s'apropin a dos test podran calçar i provar els esquís més destacats de la col·lecció Redster de pista i els Vantage All Mountain. També els Backlandy els Bent Chetler, més orientats a l'freeride i a l'free touring. Un test en què la presència d'esquís femenins serà destacada, amb els nous Cloud de pista i els Vantage de dona.

Tots dos test són del tot gratuïts i per a prendre part en ells només cal acostar-se fins a les carpes que Atomic, fàcilment visibles, punt de trobada dels tests.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Personalitzem les fundes protectores des de la primera unitat''
Jaime Aranguren Bernal Fabricant fundes protectores de màscares

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


71%


14%


7%


7%

14 vots