Notícia

Avenços en la primera fase del projecte del telefèric del Pic de Carroi

Si es fan les dues fases del projecte, Andorra La Vella esdevindrà peu de pistes de l'estació d'esquí de Pal

andorra,caroi,carroi,escaldes
Avenços en la primera fase del projecte del telefèric del Pic de Carroi Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bones notícies sobre el projecte del telefèric del Carroi. La redacció de la primera fase del projecte del telefèric del Pic de Carroi està en marxa. Recordem que aquesta primera fase depèn del Comú d'Andorra La Vella, mentre que la segona, la que ha de connectar el Carroi amb l'estació de Pal, és competència del Comú de la Massana.

La cònsol major d'Andorra la Vella va declarar ahir als mitjans de comunicació andorrans que l'elaboració del plec de bases s'ha retardat una mica a causa de les eleccions, però que ara sí que està en marxa. Està previst que dalt de la muntanya s'hi faci un mirador complementat per un establiment de restauració, tot degudament integrat en el paisatge. Pel que fa a la terminal de sortida s'està valorant fer-la a la zona de la Margineda o a l'aparcament del davant de Govern.
Marsol va fer una defensa fèrria del projecte del telefèric al Pic de Carroi, malgrat que des de la Massana els avanços es produeixen més lentament. La cònsol major espera que en dos o tres mesos es pugui treure el plec de bases, després del lleuger retard respecte al previst inicialment.

Pel que fa a la segona fase, entre el Carroi i Pal, depèn del Comú de la Massana, i ja s'ha avançat que la proposta haurà de ser votada en una consulta. Si finalment el telefèric es fa en la seva versió completa, connectant Andorra La Vella amb Pla amb parada intermèdia al Mirador del Carroi, faria de la capital andorrana un peu de pistes de l'estació d'esquí de Pal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny