Notícia

L'esquí nocturn de Masella encara la seva darrera setmana de la temporada

Les sessions de nocturn finalitzen aquest dissabte vinent la temporada 2019-20

pleta,nocturn,masella,lletres
L'esquí nocturn de Masella encara la darrera setmana de la temporada Autor/a: Masella
Masella, amb 10 km de pistes il·luminades, és un referent per la seva oferta esquiable de nit, per això se la coneix com: “La Capital de l’Esquí Nocturn dels Pirineus”. Aquesta temporada la campanya d'esquí nocturn es va iniciar el 7 de desembre i finalitzarà aquesta setmana amb les sessions de dijous i dissabte.


La temporada de neu ha traspassat aquest mes de febrer la seva línia de l'equador. Així doncs el compte enrere ha començat per a totes les modalitats esportives de lliscament sobre la neu però n'hi ha una que encara és més evident: l'esquí nocturn. Aquesta setmana serà la darrera d’obertura per a l’Esquí Nocturn de Masella en aquesta temporada 2019-2020. Segons ha informat avui l'estació cerdana aquesta setmana serà la darrera per a les sessions de nit. En concret les nits del dijous (5/3/2020, de 18 a 20 h) i la del dissabte (7/3/2020, de 18,30 a 21 h) seran les darreres de la present temporada.

Habitualment l’Esquí Nocturn de Masella finalitza el mes de març, quan les hores de llum s’allarguen i l’arribada de la nit s’endarrereix. A més, durant el mes de març es canvia l’hora i el dia encara s’allarga més.
 
Una temporada de nocturn que va començar d'hora

Aquesta temporada de nocturn, la setena de Masella, ha estat positiva per la bona afluència durant les nit d’obertura. La campanya va començar el 7 de desembre, fet que vol dir que s’ha pogut esquiar de nit durant 4 mesos de l’hivern (desembre, gener, febrer i març), amb nits repartides entre els dijous, els dissabtes i alguns festius de les festes de Nadal.
 
En paral·lel a l'esquí nocturn Masella també ha potenciat l'après-ski. D'aquesta manera els visitants han pogut gaudir dels restaurants del Pla de Masella o de l'avinguda Bosch i Aymerich, així com les sessions musicals amb DJ en directe a l'espai chill-out de La Cantina del Pla de Masella.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


8%


59%

66 vots