Notícia

Nevada de 40 cm com a aperitiu del 13è Trofeu d'Esquí Fundació Jesús Serra

Baqueira Beret acollirà el el 7 i 8 de març la edició número 13è del trofeu

trofeu,serra,baqueira
Baqueira Beret acollirà el el 7 i 8 de març la edició número 13è del trofeu Autor/a: Baqueira
Nevada de 40 cm com a aperitiu del 13è Trofeu d'Esquí Fundació Jesús Serra. Baqueira Beret, el 7 i 8 de març, acollirà de nou el trofeu que busca premiar els esquiadors joves i amb projecció esportiva. Dissabte es realitza un gegant open on poden participar tothom i en què hi ha multitud de regals de marques col·laboradores i el diumenge serà el paral·lel per decidir les beques.
 

Fins a 40 cm de neu han caigut a les cotes altes de l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu després d'una intensa nevada que ha anat acompanyada de temperatures de rigorós hivern que han arribat als -8º C. Els equips de preparació de pistes han estat treballant durant tota la nit per assentar la neu pols i per obrir les quatre àrees de l'estació. Cal destacar que ha estat una nevada, en termes generals, amb poc vent de manera que el mantell nival s'ha repartit de manera uniforme. Aquesta nevada i les baixes temperatures també han permès la posada en marxa de la producció de neu de cara a assegurar el mes de març i les vacances d'esquí i snowboard de Setmana Santa a Baqueira Beret.
 
La Fundació Jesús Serra celebrarà el 7 i el 8 de març la 13º edició del seu clàssic trofeu d'esquí alpí a l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu amb l'objectiu és unir el món de l'esport amb el de la formació mitjançant la pràctica de l'esquí.
 
El 13è Trofeu d'Esquí Fundació Jesús Serra constarà de dues proves; el dissabte 7 de març es realitzarà la prova d'eslàlom gegant open que serà classificatòria per al paral·lel de diumenge. El paral·lel és una prova carregada d'emocions ja que en aquesta modalitat els corredors lluiten colze a colze en baixades a dos per arribar primers a la línia de meta. Una prova on participaran 24 corredors amb menor temps i els 32 millors esquiadors de el gegant de dissabte.
 
Els tres primers classificats de cada categoria de l'eslàlom paral·lel, homes i dones menors de 25 anys, guanyaran una borsa d'estudis amb un valor de 15.000 € (a repartir), a més de material esportiu. I els tres millors de cada categoria en la disciplina d'eslàlom gegant també guanyaran material esportiu valorat en més de 15.000 €.
 
Després del lliurament de premis, es realitzaran una sèrie de sortejos amb gran varietat de sorpreses per als participants, independentment de la seva classificació. Les inscripcions al trofeu estaran obertes fins el dijous 5 de març, a les 23: 00h (places de 300 participants). Un cop disputades les competicions, els participants i els seus acompanyants podran gaudir d'un magnífic aperitiu amb música i DJ en directe als peus de l'Stadium de Beret.
 
Més informació i inscripcions: https://www.esquifjs.com/es/inscripcion-activa/
 
Agenda
 
Dissabte 7 de març

10:00h.- TROFEU FUNDACIÓ JESÚS SERRA. Stadium de Beret
 
Diumenge 8 de març
10:00h.- TROFEU FUNDACIÓ JESÚS SERRA. Stadium de Beret

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista