Notícia

Arriba la quarta edició de la Skimo Femení de Pal Arinsal

L’objectiu de la cursa és contribuir amb l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra

skimo,femeni,Pal,vallnord
Arriba la quarta edició de la Skimo Femení de Pal Arinsal Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
Pal Arinsal torna a acollir per 4a vegada la cursa solidària d’esquí de muntanya i de raquetes de neu en honor al Dia Internacional de la Dona. L’objectiu de la cursa és poder contribuir un any més amb l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea) així com celebrar el dia i potenciar l’esport de la neu en el sector femení.  


Aquest diumenge 8 de març torna una nova edició de la cursa d’esquí de muntanya i raquetes de neu Pal Skimo Femení. La prova, que es desenvolupa en honor al Dia Internacional de la Dona, es celebrarà el proper 8 de març i els participants podran escollir entre dues modalitats. La prova d’Esquí de Muntanya, una cursa que sortirà del Pla de la Caubella fins al Pic del Cubil (4 km) o la prova de raquetes de neu que sortirà del Pla de la Caubella, arribant fins al Pla de la Cot i tornant al Pla de la Caubella (3,4 km). En aquesta cursa popular, solidària i femenina, els homes també podran participar però no puntuaran. Els participants podran fer-ho de forma individual o en grup.
 
A més de la cursa, els participants rebran un welcome pack format per regals aportats per tots els col·laboradors i també realitzaran activitats d’estiraments pre-skimo i post-skimo. A la vegada, s’organitzarà un dinar solidari així com una festa après-ski. En el moment de la inscripció, els participants podran escollir si volen fer la cursa amb dinar, venir com a acompanyants o simplement fer la cursa.
 
Aquesta és la quarta edició de la cursa on PIDASA, Gala Perfumeries i Vallnord-Pal-Arinsal s’uneixen per organitzar-la. La prova, a més de celebrar el Dia de la Dona, té com a objectiu la convivència i festivitat entre tots els participants, amics i família. L’aspecte solidari és el que la fa més especial, ja que tota la recaptació econòmica anirà destinada a l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea) que tal i com va indicar Inés Martin, Presidenta de l’Associació, en la Roda de Premsa, “la Skimo Femení és una de les aportacions més importants que rep l’associació”. Aquest any, es destinarà al projecte “Suport a casa, de 6 a 9 anys”. La finalitat d’aquest és incrementar el desenvolupament global de l’infant, enfortir les habilitats de la família i finalment millorar la vida familiar i promoure la inclusió social.
 
Per trobar més informació i participar en aquesta nova edició, els usuaris poden visitar el web https://vallnordpalarinsal.com/es/events/skimo-femeni/ i escollir entre les diferents opcions disponibles. Actualment la cursa ja compta amb la inscripció online de 135 persones i té la intenció de superar les 220 participacions de l’any passat.
 
 
Més informació sobre les estacions de Vallnord-Pal-Arinsal
www.vallnordpalarinsal.com
 
Coneix més sobre Autea
http://www.autea.org/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista