Notícia

Les estacions d'esquí del Grup FGC fan un reconeixement a les dones treballadores

El 8 de març és el Dia internacional de la dona

dones,treballadores,la molina
Les estacions d'esquí del Grup FGC fa homenatge a les dones treballadores. A la imatge, algunes de les dones de La Molina Autor/a: La Molina
Amb motiu del Dia internacional de la dona, les estacions d'esquí del Grup FGC han dedicat els seus respectius blocs d'informació a posar en relleu la feina que fan les dones dins el món de la neu. En voleu saber més?


dones-treballadores-pistera-vall-nuria
Les estacions d'esquí del Grup FGC fan homenatge a les dones treballadores. A la imatge, Catherine, pistera a Vall de Núria (Foto: Vall de Núria).

Històricament, el món de la neu i l'esquí s'ha relacionat més amb un àmbit esportiu i laboral més d'homes que no pas de dones. El cert, però, és que les dones s'hi han desenvolupat de diferent manera, en ocasions amb un esforç suplementari per fer-se respectar, i per aquest motiu havent de superar alguns obstacles per la seva condició femenina. Al llarg d'aquesta setmana les estacions d'esquí del Grup FGC han dedicat els seus respectius blocs d'informació a posar en relleu la feina que fan les dones dins el món de la neu, aprofitant que aquesta setmana es clou amb aquest diumenge en el qual se celebra el Dia internacional de la dona.

La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé han dedicat diferents articles i fotografies a posar en valor la feina que hi fan diferents dones. Són feines de tot tipus i responsabilitats. Podeu trobar els articles en aquests enllaços:

Articles de La Molina en aquest enllaç.
Articles de Port Ainé en aquest enllaç.
Articles d'Espot en aquest enllaç.
Articles de Vall de Núria en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny