Notícia

Masella suma 120 dies de temporada i comença la promoció de l'esquí de primavera

Una de les promocions proposa un pack de 4 forfets de dia de lliure elecció al preu de 30€/forfet/dia

esquiador,masella
Imatge d'aquest cap de setmana a Masella Autor/a: Masella
Si ets un esquiador als qui agrada les condicions de l'esquí de primavera estàs de sort. Comença la campanya de l'esquí de Primavera a Masella i ho fan amb promocions molt interessants per a la teva economia.


masella-el%20tubImatge d'aquest cap de setmana a Masella (Foto: Masella).

Aquesta setmana Masella suma 4 mesos de temporada amb obertura ininterrompuda. En concret serà aquest dimecres 11 de març quan l'estació cerdana celebrarà els seus 120 dies d’obertura. Recordar que Masella va obrir el passat 13 de novembre de 2019 i per celebrar aquesta xifra es posa a la venda una promoció d'un forfet de 4 dies de lliure elecció al preu de 30 euros per dia.

Ara bé, aquesta promoció està acotada a que la seva compra es faci entre els dies 11 de març i fins al dia 15. Així doncs els interessats en aquesta promoció s'han d'adreçar a les oficines d'Atenció a l'esquiador del Pla de Masella i sol·licitar el Forfet 120 € de 4 dies.

Opció Forfet de 4 dies

El fordet de 4 dies lliure elecció a 120 € es posa a la venda només els dies 11, 12, 13, 14 i 15 de març i suposa un estalvi de 60 €. Es tramita a Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella.

Opció abonament de primavera

D'altra banda des del dia 29/2/20 ja es pot tramitar l’abonament de primavera. Té un preu de 225 € i s’amortitza en només 5 dies. Aquest abonament permet esquiar durant els gairebé dos mesos que resten de la present temporada. A més, de regal en l'abonament s'inclouen forfets per esquiar en més de 50 estacions d’esquí d’arreu del Món. Es tramita a Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella i a la web de Masella clicant AQUÍ.
 
Condicions de Masella a dia d'avui

Després del fred que ha permès produir neu i les lleugeres nevades de les últimes 72  hores la previsió d’obertura a MAsella per aquesta setmana és d'obertura del 100% dels remuntadors, 100% del desnivell, 68 quilòmetres de pistes i gruixos de neu que van dels 40 als 160 cm de neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny