Notícia

El coronavirus acaba precipitadament amb la temporada d'esquí als Alps italians

Cortina d\'Ampezzo
El coronavirus acaba precipitadament amb la temporada d'esquí als Alps italians Autor/a: Cortina d\'Ampezzo
Itàlia decreta l'aïllament de 16 milions de persones al nord del país per frenar l'expansió del coronavirus. La mesura s'allargarà fins al 3 d'abril i el president Giuseppe Conte parla d'una "emergència nacional". La mesura afecta a les estacions d'esquí dels Alps italians.


El president del govern d'Itàlia, Giuseppe Conte, ha confirmat l'aïllament de 16 milions de persones al nord del país per frenar l'expansió del coronavirus. La mesura s'allargarà fins al 3 d'abril i afecta la totalitat de la Llombardia i 14 províncies més del nord d'Itàlia, entre les quals Venècia, Mòdena, Parma, Piacenza o Rimini. La ciutat de Milà, capital econòmica del país transalpí, també està afectada pel confinament.

L'ordre de confinament restringeix severament la lliure circulació de persones ja que implica que durant pràcticament un mes no es podrà entrar ni sortir de les zones afectades, considerades el motor econòmic d'Itàlia. En aquesta 'zona vermella' es tancaran escoles, universitats, museus, gimnasos, centres culturals, piscines i estacions d'esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots