Notícia

La FCEH adopta les primeres mesures per l’afectació del COVID-19 en els esports d’hivern

Comunicat de premsa de la FCEH amb les mesures adoptades

martina llorens
La FCEH adopta les primeres mesures per l’afectació del COVID-19 en els esports d’hivern Autor/a: Fototur
Comunicat de premsa de la FCEH.

En referència a l’afectació del COVID -19 al sector esportiu Català i seguint les recomanacions emeses pel Consell Català de l’Esport, així com les enviades per la Real Federación Española de Deportes de Invierno i la Real Federación Española de Deportes de Hielo, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern ha decidit l’ajornament de totes aquelles competicions incloses en el seu calendari durant un mínim de 15 dies, tal com indica el CCE.

Queden excloses les competicions FIS, segons comunicat de la RFEDI, que es realitzaran seguint un protocol excepcional i exhaustiu en compliment de les consideracions del Consejo Superior de Deportes amb relació a l’accés a meta, pautes d’higiene i altres.

En el cas de les competicions de gel, queda tot el calendari suspès durant el mes de març.
D’aquesta manera, la FCEH anteposa la salvaguarda de tot el col·lectiu dels Esports d’Hivern i, per sobre de tot, la seguretat dels infants i joves.

Desitgem poder reprendre les competicions tan aviat com sigui possible. Tanmateix, anirem seguint les recomanacions dels responsables sanitaris del nostre país i informant de totes les novetats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny