Notícia

Baqueira tancarà si així ho manen les autoritats competents

La decisió final està en mans de les autoritats competents, segons declaracions de Xavier Ubeira a RAC1

La decisió final està en mans de les autoritats competents, segons declaracions de Xavier Ubeira a RAC1
La decisió final està en mans de les autoritats competents, segons declaracions de Xavier Ubeira a RAC1 Autor/a: Diari de la Neu
L'estació de Baqueira Beret tancarà "possiblement" pel coronavirus, mesura que es plantegen altres complexos de neu. Tuixent-la Vansa, la primera d'esquí nòrdic que anuncia que no obrirà portes aquest cap de setmana.


L'estació de Baqueira Beret es planteja, així com d'altres complexos de neu catalans, tancar les seves instal·lacions com a mesura preventiva davant l'evolució del coronavirus. Així ho ha dit el seu director comercial, Xavier Ubeira, en una entrevista al programa "Aquí, amb Josep Cuní" de l'emissora Ser Catalunya, que creu que acabaran actuant en la mateixa línia que ho han fet les pistes situades a l'Aragó. Tot i això, ha volgut deixar clar que, abans de prendre una decisió, esperen que les autoritats competents dictin una resolució sobre què cal fer. Mentre, l'estació de nòrdic de Tuixent-la Vansa ha anunciat a les xarxes socials que tancarà aquest cap de setmana i la resta de complexos d'aquesta modalitat ho estan estudiant.

Ubeira ha dit que la temporada d'enguany ha estat "molt bona" i que encara queda un més per concloure-la. En aquest sentit, ha dit que si finalment s'acaba tancant abans, continuarà sent positiva. A més, ha afegit que intenten "aguantar fins que sigui possible" tenint en compte els 700 llocs de treball directes que mou l'esport blanc al seu complex, dels quals 600 són temporers i als que també cal sumar les feines de temporada d'hotels i restaurants de la Val d'Aran.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots