Notícia

Masella també dona per finalitzada la temporada pel coronavirus

L'estació informa que la resolució s’ha pres seguint les directrius que marquen les autoritats.

masella,tancat
Masella tanca portes pel coronavirus Autor/a: Diaridelaneu.cat
Masella també dona per finalitzada la temporada pel coronavirus. Adjuntem el comunicat de premsa enviat per l'estació.L'estació informa que la resolució s’ha pres seguint les directrius que marquen les autoritats.


L’estació d’esquí de Masella dona per finalitzada la temporada 2019-20 demà dissabte dia 14 de març, com a mesura preventiva, en motiu del coronavirus SARS-CoV-2.
 
Aquesta decisió s’ha pres seguint les mesures de suspensió adoptades pel departament de Salut de la  Generalitat de Catalunya, en l’àmbit de les estacions d’esquí, en la seva resolució 720/2020, de 13 de març. I que es fonamenta amb el sentit comú en base al que diuen als experts.
 
Des de Masella agraïm la comprensió dels esquiadors i de tots els agents econòmics i del territori implicats en el turisme de neu. Darrera aquesta difícil decisió s’ha prioritzat la salut dels esquiadors, dels treballadors i dels veïns de la comarca de la Cerdanya.
 
Més endavant farem un comunicat de balanç de la present temporada 2019-2020. Masella ha obert durant un total de 122 dies d’esquí, és a dir 4 mesos ininterromputs, des de l’obertura el passat dia 13 de novembre de 2019 fins avui, dia 13 de març, darrera jornada d’esquí de la temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny