Notícia

Tancament immediat de totes les estacions d'esquí de França

L'ordre no ha arribat fins passades les 8 de la vesprada d'aquest dissabte

coronavirus,angles
Les Angles ja ha informat via xarxes socials del tancament immediat Autor/a: Captura de pantalla
Finalment, França s'ha sumat a la resta de països europeus i ha decretat passades les 8 de la vesprada en veu del seu primer ministre, Edouard Philippe, el tancament de tots els establiments públics que no siguin indispensables, entre ells el de totes les instal·lacions d'esquí.


Finalment arriba l'ordre de tancament de gairebé totes les activitats econòmiques de França, entre elles les estacions d'esquí. Així doncs França passa al nivell 3 de l'epidèmia, i les estacions de tot el país han d'acabar de forma immediata la temporada d'esquí.

Edouard Philippe ho ha anunciat en una roda de premsa d'àmbit nacional qi per la qual s'ha anunciat que aquesta mitjanit s'efectuarà el tancament obligatori de tots els "llocs oberts al públic que no són essencials per a la vida de país". Per tant, el que ja es veia a venir que acabaria succeint ha passat: la temporada d'esquí a França ha acabat.

Recordem que altres països ja havien acabat amb la temporada d'esquí en obligar les seves estacions a tancar en els últims dies, però les estacions franceses encara estaven obertes. Això havia provocat no poques contrarietats en zones com la Cerdanya, on en una mateixa comarca unes estacions estaven tancades i les altres no. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny