Notícia

Els treballadors de les estacions d'esquí d'FGC s'han de quedar a casa

Confirmat: La Molina, Espot, Port Ainé, Vallter 2000, Núria i Boí Taüll ja no reobriran els dominis esquiables

telecadira,la Molina
FGC dona les instruccions a tots els treballadors de les seves estacions d'esquí que es quedin a casa Autor/a: Diaridelaneu.cat
FGC dona les instruccions a tots els treballadors de les seves estacions d'esquí que es quedin a casa. A més, es confirma que La Molina, Espot, Port Ainé, Vallter 2000, Núria i Boí Taüll ja no reobriran els dominis esquiables.


La direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha donat la instrucció a tots els treballadors de les seves estacions de muntanya que es quedin a casa. Els que sí que es mantenen són els treballadors de guàrdia. Aquesta comunicació arriba després que el centenar de treballadors d'Espot i Port Ainé han plantat l'empresa i han tornat cap a casa després de comprovar que a les explotacions no es podia garantir cap mesura de seguretat establerta com a obligatòria per frenar el coronavirus.

Pel que fa a totes les estacions que gestiona FGC (La Molina, Espot, Port Ainé, Vallter 2000, Vall de Núria i Boí Taüll) és confirma que ja no reobriran els dominis esquiables aquesta temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny