Notícia

Els treballadors de les estacions d'esquí d'FGC s'han de quedar a casa

Confirmat: La Molina, Espot, Port Ainé, Vallter 2000, Núria i Boí Taüll ja no reobriran els dominis esquiables

telecadira,la Molina
FGC dona les instruccions a tots els treballadors de les seves estacions d'esquí que es quedin a casa Autor/a: Diaridelaneu.cat
FGC dona les instruccions a tots els treballadors de les seves estacions d'esquí que es quedin a casa. A més, es confirma que La Molina, Espot, Port Ainé, Vallter 2000, Núria i Boí Taüll ja no reobriran els dominis esquiables.


La direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha donat la instrucció a tots els treballadors de les seves estacions de muntanya que es quedin a casa. Els que sí que es mantenen són els treballadors de guàrdia. Aquesta comunicació arriba després que el centenar de treballadors d'Espot i Port Ainé han plantat l'empresa i han tornat cap a casa després de comprovar que a les explotacions no es podia garantir cap mesura de seguretat establerta com a obligatòria per frenar el coronavirus.

Pel que fa a totes les estacions que gestiona FGC (La Molina, Espot, Port Ainé, Vallter 2000, Vall de Núria i Boí Taüll) és confirma que ja no reobriran els dominis esquiables aquesta temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny