Notícia

El casc Radar de Head rep el Red Hot Design Award 2020

La marca austríaca és guardonada amb el prestigiós Premi de disseny Red Dot pel seu revolucionari casc Radar

head,radar,casc,alexkaiser
El casc Radar de Head rep el Red Hot Design Award 2020 Autor/a: HEAD
head-radar-helmet
La marca austríaca és guardonada amb el prestigiós Premi de disseny Red Dot pel seu revolucionari casc Radar (Head).

El casc Radar ha guanyat recentment el XARXA HOT DESIGN AWARD 2020, un dels guardons de disseny més importants del món, amb un producte creat pel dissenyador de la casa HEAD Till Verlohr. Aquest fet, subratlla una vegada més la rellevància d'aquest producte en termes d'innovació, disseny i funcionalitat.

L'objectiu dels XARXA HOT DESIGN AWARDS no és altre que el de reconèixer la qualitat i innovació de dissenyadors i fabricants en la creació de nous productes domèstics i professionals. Els guardons, creats el 1955, es lliuren anualment en una cerimònia a Alemanya i els productes guanyadors s'exhibeixen després al museu de Xarxa Dot en Zollveirein, Essen.

6 raons que fan del Radar un bon casc:

1 • Disseny revolucionari
2 • Ventilació ajustable
3 • Resistent a l'aigua i al vent
4 • Ajust Sphere Fit
5 • Diferents lents Radar
6 • Sistema d'intercanvi de lents

Les característiques clau d'aquest innovador casc podrien resumir-se en: gran lleugeresa, formes modernes i nou disseny, ajust perfecte, un extra de comoditat i tota la seguretat necessària. El casc perfecte a joc és el que ni tan sols sents, o no és veritat?

La combinació d'un casc amb visera i els avantatges de portar ulleres protectores han fet del Radar un producte que destaca pel seu ajustament, estil i rendiment, i així ho demostren els seus nombrosos premis.

Tant el casc Radar com el Rachel van guanyar el premi a millors cascs de l'any, un guardó concedit pel jurat dels PLUS X AWARD. Per si no n'hi hagués prou, HEAD es va proclamar marca de l'any 2019 pel que fa a productes de protecció; col·lecció completa de cascos d'esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny